Головна Зберігання «Нібулон» впроваджує енергомоніторинг роботи елеваторів

«Нібулон» впроваджує енергомоніторинг роботи елеваторів

Енергомоніторинг роботи елеваторів дозволить оптимізувати використання енергоресурсів за конкретними операціями. Таким чином, «Нібулон» рухається до мети зменшення енерговитрат всього спектра елеваторних операцій відповідно до цілей сталого розвитку, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

Програмно-апаратний комплекс в основі рішення з енергомоніторингу дозволяє збирати дані безпосередньо з вузлів обліку газу та електроенергії, аналізувати їх та в режимі реального часу формувати звіти, необхідні як для оперативного реагування, так і для створення енергетичної політики організації. У подальшому буде запроваджено повну автоматизацію системи термометрії зернових елеваторів, що дасть змогу повністю контролювати показники температурного режиму, попереджаючи тим самим будь-яке відхилення від норми. 

За словами технічного директора «Нібулону» Юрія Хорунжого, для компанії впровадження подібних прогресивних технологій – це ще одна монетка у скарбничку модернізації елеваторного напряму. Адже такі сучасні інструменти дозволяють сформувати систему споживання енергоресурсів і поставити реальні, фінансово обґрунтовані цілі  задля сталого енергетичного розвитку. 

Зараз рішення веріфікується та адаптується до потреб «Нібулону» в межах пілотного проєкту. В подальшому його буде розгорнуто по всій мережі елеваторних комплексів підприємства.

Як повідомлялося, цьогоріч компанія «Нібулон» реорганізує власну мережу з 22 елеваторів, об’єднавши їх у шість груп.

Перегляди: 28