Головна Зберігання «Нива Переяславщини» завершує будівництво нового елеваторного комплексу

«Нива Переяславщини» завершує будівництво нового елеваторного комплексу

Група компаній «Нива Переяславщини» завершує будівництво нового елеваторного комплексу в селі Переяславське на Київщині. Про це йдеться у дописі групи на її сторінці у Facebook, повідомляє «ПроАгро Груп».

«Наше нинішнє будівництво і осучаснення елеваторних потужностей – це крок до більш якісного зберігання зерна відповідно до найвищих міжнародних стандартів. Новий елеваторний комплекс дозволить збільшити потужності ще на 30 тисяч тонн та забезпечить відповідність усім вимогам НАССР. Нові потужності будуть зберігати уже цьогорічний урожай», – зазначив директор компанії «Нива Переяславщини Віталій Шакель.

Усі роботи здійснюються будівельним підрозділом компанії. На першій дільниці уже є шість силосів, поруч будуються ще п’ять . Також тут  вагова, очисний комплекс, сушарки, забезпечення відвантаження різних видів зерна та пряме відвантаження на залізничні вагони.  Під низом є прохідна галерея із транспортером для переміщення зерна, система вентиляційних каналів, аспіраційне обладнання.

«Справа іде до фінішу, – розповів виконроб Руслан Перцов. – Ми свою частину закінчимо у середині липня, потім буде монтаж обладнання, тому уже готові споруди передамо під обладнання».

У «Ниві Переяславщини» зазначають, що рослинництво – одна із складових роботи компанії – це багатоступінчатий і складний процес, у якому важливо не тільки виростити, але і зберегти врожай, забезпечивши надійні умови зберігання зерна. З введенням в експлуатацію нового елеватору  потужності компанії з одночасного зберігання зерна  збільшаться до 170 тис. тонн.

Перегляди: 0