Головна Новини Ринок України NZ Aggressive — робочі органи для різних потреб

NZ Aggressive — робочі органи для різних потреб

Культиватори для передпосівного обробітку ґрунту є найоптимальнішими машинами з точки зору продуктивності та якості проведення цієї важливої операції перед початком сівби.

Широкі можливості щодо вибору потрібних налаштувань, відповідних робочих органів та допоміжного обладнання дають змогу підготувати агрегат для роботи навіть на найважчих ґрунтах та з великою кількістю пожнивних решток.

Культиватори NZ Aggressive від компанії Väderstad — це універсальні та технологічні машини. Для вирішення різних завдань ці культиватори можуть комплектуватися широким набором робочих органів та спеціалізованим обладнання для ґрунтообробної техніки. Правильний вибір знарядь дає змогу оптимізувати результати роботи в полях, що забезпечує кращі умови для сходів і майбутнього врожаю.

NZ Aggressive з розпушувальними лапами забезпечує ефективне розпушування ґрунту і формування рівного посівного ложа по всій ширині захвату агрегату. А встановивши наконечники Goosefoot здійснюється повне підрізання кореневої системи бур’янів з мінімальним перемішуванням ґрунту. Бур’яни залишаються на поверхні поля до висихання й таким чином захищають землю від впливу сонця та випаровування вологи. Велика ширина робочої зони кожного наконечника Goosefoot перешкоджає їх швидкому зношенню.

nakonechnyky-goosefoot-nza-
Перегляди: 1