Головна Новини Наші новини Офіційний партнер Life Biochem представить свій стенд на Grain Storage Forum

Офіційний партнер Life Biochem представить свій стенд на Grain Storage Forum

Група компаній Life Biochem спеціалізується на розробці, виробництві та впровадженні систем живлення та захисту для рослин.

Асортимент продукції постійно вдосконалюється та розширюється. В Україні всі препарати проходять випробування в лабораторних умовах, grow boxes, і на завершальному етапі – польові досліди.Дослідні ділянки розташовані в Одеській, Кіровоградський, Київський, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській областях.

До складу групи компаній Life Biochem входять 2 заводи — ПП «НВО АгроБіоІнноватика» та ПП «НВО Лайф Фекторі», на яких виробляється продукція, та власне торгова компанія ТОВ «Лайф Біохем».

Виробничі потужності Life Biochem розміщуються в Одеській області та займають 6000 кв. метрів виробничих цехів і 5500 кв. метрів складських приміщень із регульованою температурою та вологістю.

Винаходи, дослідження та випробовування проводяться як у сучасних хімічній та мікробіологічній лабораторіях, тестуються у grow box та на польових полігонах в Одеській, Кіровоградській, Київський, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській областях.

Основні групи препаратів Life Biochem:

  • мікробіологічні препарати (біопрепарати);
  • функціональні добрива;
  • мікродобрива;
  • рідкі комплексні добрива (NPK);
  • антистресанти, гумати, стимулятори росту;
  • амінохелати

Сайт компанії: https://lifebiochem.ua/

Відвідайте стенд компанії Life Biochem на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Подробиці за посиланням:  https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 9