Головна Зберігання Портфель замовлень КМЗ поповнився 43 контрактами на виробництво елеваторного обладнання

Портфель замовлень КМЗ поповнився 43 контрактами на виробництво елеваторного обладнання

У першому кварталі KMZ Industries уклав 43 контракти на виробництво обладнання як для нових елеваторів, так і для елеваторів, що розширюються. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

«Результати цього періоду вже дозволяють говорити про продовження позитивної динаміки збільшення продажів. У 2021 році очікуємо приріст продажів елеваторного обладнання та послуг на 30–50% порівняно з минулим роком», – розповів заступник генерального директора з розвитку KMZ Industries Борис Рибачук.  

Зокрема, у портфелі замовлень компанії – 23 зерносушарки Brice-Baker, що будуть введені в експлуатацію цього року. У замовленнях «під ключ» переважають середні об’єкти на 35–50 тис. тонн зберігання та фермерські елеватори. Також є і масштабні контракти на 250–270 тисяч тонн зберігання.

«Також продовжується виконання робіт за проєктом у Полтавській області, де вже встановлені силоси діаметром 32 метри (станом на сьогодні це найбільші наші силоси) загальною ємкістю зберігання 166 тис. тонн», – додав Борис Рибачук.

Перегляди: 0