Головна Новини Наші новини Познайомтесь з ексклюзивним партнером Advantage Austria на Grain Storage Forum

Познайомтесь з ексклюзивним партнером Advantage Austria на Grain Storage Forum

44 Advantage Austria

Advantage Austria – офіційна австрійська організація зі сприяння зовнішній торгівлі, яка має представництва у більш ніж 70 країнах світу. Вона представляє торговий відділ Посольства Австрії, й відкрита для всіх австрійських та українських компаній, що зацікавлені у двосторонніх ділових відносинах. Серед напрямків її діяльності – організація спеціалізованих семінарів та економічних місій, які відбуваються декілька разів на рік, а також участь у міжнародних виставках по всій Україні.

Організація влаштовує також семінари для австрійських компаній в Австрії, в рамках яких інформує про актуальні відомості щодо заснування фірм в Україні, надає консультації з правових питань та питань в сфері нерухомості. Також допомагає австрійським компаніям налагоджувати діяльність та знаходити ділових партнерів в Україні.

Advantage Austria може надати вам інформацію про австрійські компанії, які зацікавлені у веденні бізнесу в Україні, про австрійських експортерів та імпортерів та про умови ведення бізнесу в Австрії. На її сайті можна ознайомитися з об’явами про заходи, що відбудуться, а також замовити щомісячний електронний часопис «Австрія».

Сайт організацій: https://www.advantageaustria.org/ua

Познайомтесь з послугами Advantage Austria для компаній українського агросектору на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Як взяти  участь у форумі, дивіться за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 5