Головна Війна проти України «Прометей» надав військовим чергову допомогу на 1 млн. гривень

«Прометей» надав військовим чергову допомогу на 1 млн. гривень

Група «Прометей», зважаючи на посилення бойових дій на Миколаївському напрямку, виділила черговий транш допомоги підрозділам ЗСУ у Миколаївській області на загальну суму понад 1 млн. гривень. Сумарний бюджет підтримки армії вже перевищив вже 5,3 млн. гривень, повідомили «ПроАгро Груп» у прес-службі компанії.

Зазначається, що за весь час ведення бойових дій компанія «Прометей» реалізувала десятки гуманітарних проєктів. Підрозділам ЗСУ надається необхідна номенклатура від медичних препаратів та провізії до необхідної техніки та амуніції. При цьому «Прометей» повністю взяв на себе реалізацію гуманітарних місій, виступаючи меценатом, організатором та логістом відповідних проєктів.

«Протидія російській агресії шляхом підтримки армії разом із забезпеченням продовольчої безпеки були й будуть нашими пріоритетами доти, доки триває російська військова агресія проти України. Більше того, ми не збираємося зупиняти наші зусилля у цьому напрямку, а маємо намір допомагати Миколаєву з повоєнним відновленням», – наголосили в компанії.

Перегляди: 4