Головна Війна проти України «Прометей» за час війни направив на гуманітарну допомогу та соціальні ініціативи понад...

«Прометей» за час війни направив на гуманітарну допомогу та соціальні ініціативи понад 4 млн. гривень

ГК «Прометей» готує черговий траншу виплат своїм працівникам, які стали на захист України і перебувають на службі у ЗСУ. Про це «ПроАгро Груп» повідомили у прес-службі компанії.

Відповідно до програми соціальної підтримки мобілізованих співробітників, працівникам, які зараховані до лав ЗСУ, виплачується заробітна плата у її 100% обсязі протягом усієї дії воєнного стану в країні. Крім цього, у разі отримання поранення або будь-якої іншої травми під час проходження служби, компанія фінансує лікування співробітника. Всього на відповідні цілі «Прометей» вже направив понад 600 тис. гривень.  

«Взяті зобов’язання щодо грошового забезпечення військовослужбовців – це для нас ще один внесок у перемогу України. Армія, бізнес та український народ – це опора нашої незалежності. Своєчасна фінансова підтримка співробітників, які з честю виконують військовий обов’язок, це ті гарантії, від дотримання яких залежить майбутнє кожного з нас», – зазначили у компанії.

Сумарний бюджет ГК «Прометей» на підтримку Збройних Сил, гуманітарну допомогу населенню та реалізацію програми фінансування мобілізованих працівників вже перевищив 4 млн. гривень.

Перегляди: 3