Головна Зберігання «Прометей» залучив 10-мільйонний кредит від «Такскомбанку»

«Прометей» залучив 10-мільйонний кредит від «Такскомбанку»

АТ «ТАСКОМБАНК» відкрив кредитну лінію ТОВ «Компанія Прометей», що входить до складу групи компаній «Прометей», в розмірі $10 млн. на поповнення оборотних коштів і інвестування в збільшення потужностей одночасного зберігання. Термін погашення – 5 років, ставка по кредиту – 6% річних. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

Зазначається, що для групи співпраця з українським банком, одним з лідерів в роботі з корпоративними клієнтами, стане черговим успішним кроком у розвитку, на шляху до вертикальної інтеграції, а також дозволить продовжити розширення елеваторної мережі і стати на крок ближче до реалізації амбіцій – стати №1 за потужностями зберігання.

«Приємно здивовані, що український банк досяг високого рівня в роботі з бізнесом, забезпечивши умови кредитування та обслуговування, що можуть конкурувати з європейськими банками. Сьогодні, 6% річних – це вигідна кредитна ставка для бізнесу», – зазначив фінансовий директор ГК «Прометей» Сергій Денищич.

Компанія «Прометей» багато років працює і кредитується в швейцарських банках, але підписання договору з АТ «ТАСКОМБАНК» дозволила по-новому поглянути на українські банки.

«За нашими підрахунками, відсутність додаткових витрат на оформлення, страховку та інші платежі дає розуміння, що українські гроші обійдуться в таку ж суму, як і європейські, а, можливо, і дешевше», – зауважив Денищич.

Перегляди: 2