Головна Зберігання Prometey оголосив про безкоштовне зберігання зерна на своїх елеваторах

Prometey оголосив про безкоштовне зберігання зерна на своїх елеваторах

У компанії Prometey повідомили про нову вигідну пропозицію для фермерів. Насіння соняшнику, кукурудзу, ячмінь та пшеницю впродовж місяця можна буде зберігати на складах елеваторів агрокомпанії безкоштовно, передає «ПроАгро Груп».

Обсяг зберігання необмежений. Це означає, що фермери отримують можливість безкоштовно зберігати великі партії свого урожаю без додаткових витрат. Крім того, фермери зможуть у будь-який момент продати свій товар як Prometey, так і її партнерам.

«Цією ініціативою ми хочемо показати нашим фермерам, що ми команда і готові підтримати нашого виробника у складні часи. І, звісно, заохочуємо до співпраці тих фермерів, які поки з нами не співпрацювали», – розповів генеральний директор елеваторного напрямку компанії Олександр Шутов.

Нині Prometey має в активі 26 діючих елеватори на території Миколаївської, Одеської, Київської, Полтавської, Дніпропетровської, Сумської та Хмельницької областей. У компанії повідомляють, в майбутньому перелік культур, які елеватори прийматимуть на безоплатне місячне зберігання, збільшуватиметься.

Перегляди: 206