Головна Новини Наші новини «ПриватБанк» – генеральний фінансовий партнер Grain Storage Forum

«ПриватБанк» – генеральний фінансовий партнер Grain Storage Forum

«ПриватБанк» – банк підприємців. Понад 65% українських підприємців та 46% юридичних осіб обслуговуються у «Приваті».

Особлива роль та місія «ПриватБанку» в тому, що він робить сучасний банкінг та кредитування доступними для кожного клієнта. Для них відкриті всі можливі сучасні сервіси – від мобільного банку та торгового терміналу в смартфоні до сервісів податкової звітності та перевірки ділової репутації.

Банк активно підтримуємо розвиток  бізнесів та вірить в те, що саме підприємці є рушійною силою відбудови економіки.

Сьогодні у фокусі банку два напрямки діяльності, що мають вплив на формування майбутнього, через підтримку бізнес-сектору України:

  • інноваційні діджтал-продукти і сервіси для бізнесу – додаток «Приват24 для бізнесу», який є кращим не тільки в Україні,  унікальний додаток «Термінал» та кращий в країні сервіс інтернет-еквайрингу Liqpay. «ПриватБанк» розробив і впровадив інноваційний  сервіс «Торгова платформа», який дозволяє дуже швидко проводити експортно-імпортні операції – з прозорим курсоутворенням та з прозорими комісіями;
  • кредитування бізнесу – «ПриватБанк» головний провайдер програм допомоги бізнесу як державних , так і міжнародних. Банк має актуальні види кредитів для розвитку бізнесу та завжди найкращі кредитні ставки та комісії, що дає компаніям можливість масштабуватись та збільшувати прибутки.

Робота ПриватБанку спрямована на розвиток економіки України, підтримку українців та українського бізнесу і під час війни.

Дізнайтесь більше на сайті https://privatbank.ua/

Докладніше познайомтесь з продуктами і пропозиціями «ПриватБанку» на його стенді на Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Забронюйте свою участь у форумі на https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 8