Головна Економіка і аграрна політика Рава-Руський спиртзавод на Львівщині продали з аукціону за 31,7 млн. гривень

Рава-Руський спиртзавод на Львівщині продали з аукціону за 31,7 млн. гривень

Ще один спиртовий завод Львівщини «пішов з молотка» майже за 32 млн. гривень. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис у Facebook департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.

«14 травня відбувся онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Рава-Руського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт», за результатами якого до держбюджету мають надійти 31,74 млн. гривень», – поінформували в департаменті.

За право власності на відкритих торгах змагалися двоє учасників, які збільшили ціну зі стартових 27 млн. гривень до 31,7 млн. гривень.

«У цьому році це перший успішний аукціон з приватизації спиртових активів, які відбуваються в рамках демонополізації ринку виробництва спирту. Приватизація цього об’єкта відбулася в рамках демонополізації спиртової галузі, яка розпочалася в 2020 році», – зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Тетяна Гетьман.

Актив розташований в місті Рава-Руська Жовківського району Львівської області та складається з будівель, споруд і необхідного обладнання для виготовлення спирту.

Перегляди: 0