Головна Новини Наші новини Schneider Electric візьме участь у Grain Storage Forum як спеціальний партнер

Schneider Electric візьме участь у Grain Storage Forum як спеціальний партнер

Schneider Electric  – глобальний спеціаліст у галузі енергоменеджменту, який розробляє пов’язані технології та рішення для управління енергією та процесів автоматизації її вироблення безпечними, надійними, ефективними та стійкими способами. Компанія активно інвестує в дослідження та розробки з метою підтримки інновацій.

Кампанія працює у більш ніж 100 країнах і впроваджує інновації заради своїх клієнтів, своїх партнерів та нашої планети. Місія компанії полягає у розробці нових продуктів та рішень для спрощення та збагачення життя тих, хто ними користується, зміни міст та покращення промисловості. Архітектура «EcoStruxure™: Інновації на кожному рівні» перевизначає керування енергією та автоматизацію для кінцевих користувачів. Пов’язана, інтелектуальна та інтероперабельна архітектура та платформа IoT («Інтернет речей») може автоматично вимірювати, контролювати та керувати споживанням та запитами енергії.

Об’єднання автоматизації та енергії з програмним забезпеченням та аналітикою забезпечує клієнтів безпрецедентним рівнем ефективності та оперативної інформації, для прийняття більш точних та прогнозуючих рішень у режимі реального часу.

Основні напрямки діяльності компанії включають:

  • Будівництво – світовий лідер у сфері низьковольтного та автоматизованого будівництва;
  • Промисловість – системи безпеки процесів (перше місце у світі), роздільна індустріальна автоматизація (друге), автоматизація дискретних процесів (четверте);
  • Інфраструктура – лідер на міжнародному ринку автоматизації середньої напруги та мережі;
  • Інформаційні технології – критична потужність, охолодження та обслуговування (перше місце).

Сайт компанії: https://www.se.com/ua/uk/

Познайомтесь зі Schneider Electric ближче – завітайте на стенд компанії на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Подробиці за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 6