Головна Новини Ринок України Сівалка Inspire 1200 – відмінна робота навіть на полях зі складним рельєфом

Сівалка Inspire 1200 – відмінна робота навіть на полях зі складним рельєфом

Незважаючи на значну робочу ширину захвату зернової сівалки Inspire від компанії Väderstad, яка становить 12 м, кожен її сошник забезпечує точне дотримання глибини загортання насіння незважаючи на рельєф поля, або ж колії від трактора.

Дотриманню високої точності глибини загортання насіння допомагають висівні диски діаметром 380 мм, що є одним із найбільших показників у галузі, та унікальна система підвіски сошників TriForce, яка забезпечує високу надійність з’єднання повідків сошників із рамою та вдвічі більшу амплітуду переміщення сошників порівняно із традиційною підвіскою, де використано чотири гумові амортизатори.

Крім того, диски сошників широкозахватної сівалки Inspire 1200 розташовано у шаховій послідовності (OffSet), що під час роботи сприяє якісному проникненню та прорізанню ґрунту в складних умовах. Нагадаємо, що сівалка Inspire 1200 — одна з небагатьох на ринку, яка забезпечує сівбу із міжряддям 12,5 см.

Максимальний тиск на сошник становить 80 кг, що забезпечує відмінне його проникнення в ґрунт та притискання насіння прикочувальним колесом.

Перегляди: 2