Головна Новини Ринок України Відсутність перекриття на полях неправильної форми та поворотних смугах з сівалками Tempo

Відсутність перекриття на полях неправильної форми та поворотних смугах з сівалками Tempo

На жаль в природі не існує полів правильної форми, що створює певні проблеми та підвищує витрати на їхній обробіток, адже окремі ділянки поля доводиться обробляти або ж засівати по декілька разів з перекриттям. Окрім фінансових витрат під час дво-, а то й трикратного обробітку/висіву також слід врахувати й втрати від недоотримання врожаю. Адже рослини на загущених посівах ніколи не розкриють свій генетичний потенціал.

Бездротова сучасна система контролю та налаштування сівалок точного висіву Väderstad E-Control, що працює на базі планшету iPad, зв’язується з машиною Väderstad, забезпечуючи повний контроль до функціоналу і даних сівалок в режимі реального часу.

Керуючи планшетом можна легко налаштувати норму висіву, вимкнути будь-яку висівну секцію і навіть контролювати точність сівби у режимі реального часу. Крім того, Väderstad E-Control — це повністю портативна система контролю, готова до використання в будь-який час і в будь-якому місці.

Маючи індивідуально керовані висівні секції та систему управління, повністю розроблену для того, щоб забезпечити максимальну продуктивність висіву, ви назавжди забудете, що таке перекриття та перевитрата насіння під час роботи на нерівних ділянках поля. Керувати посекційним відключенням сівалок можна як в ручному режимі, так і автоматично на основі сигналу GPS.

Та що там говорити, сівалки точного висіву Tempo є найкращим рішенням для насіннєвих господарств. Оскільки висівні секції діють завдяки електричному приводу, то одна і та сама сівалка здатна здійснювати висів багатьох типів насіння з різними показниками висіву та різними міжряддями.

Перегляди: 2