Головна Новини Ринок України Сівалка точного висіву Tempo L: продуктивність роботи просто вражає

Сівалка точного висіву Tempo L: продуктивність роботи просто вражає

Сівалки точного висіву Tempo L від компанії Väderstad наразі є найпродуктивнішими сівалками в світі із сівби низки сільськогосподарських культур точним висівом. Незважаючи на намагання інших виробників, побити рекорди Tempo L ще не вдалося нікому.

Все це стало можливим завдяки проривному рішенню у точній сівбі сільськогосподарських культур, коли замість вакууму для дозування насіння було використано надлишковий тиск. Будучи першопрохідцем у цьому напрямі, наразі Väderstad з гордістю пропонує найкращу, відпрацьовану на мільйонах гектарів сівалку точного висіву з геніально простими висівними пристроями.

Крім того, сьогодні Väderstad має одну з найсучасніших електронних систем налаштування та контролю сівби, що дає змогу спростити підготовку сівалки до роботи, встановлення норм висіву насіння та внесення добрив. Всі ці процеси виконуються за допомогою універсального планшету iPad і є інтуїтивно зрозумілими для аграріїв, операторів й займають мінімум часу.

Нагадаємо, що рекорд Tempo L16 із висіву соняшнику становить 479,73 га/добу. Кукурудзою за такий же проміжок часу вдалося засіяти 502,05 га.

Перегляди: 5