Головна Логістика Словаччина почала пропускати вантажівки з України

Словаччина почала пропускати вантажівки з України

Словацька сторона пропускає близько 100 фур за добу, офіційного повідомлення про закінчення страйку поки що не надходило.

Про це повідомила речниця Закарпатської митниці Вікторія Сенгетовська, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на «Укрінформ».

«Учора словацька сторона розпочала приймати на в’їзд до своєї країни вантажівки з України. В середньому на цьому напрямку йде 100 фур на добу. Станом на ранок 15 грудня через КПП «Ужгород-Вишнє Нємецьке» пропущено 116 вантажівок», – сказала вона.

Водночас Сенгетовська зазначила, що жодних офіційних повідомлень від органів влади чи страйкувальників зі Словаччини до Закарпатської митниці наразі не надходило.

Зараз черга на вантажному напрямку КПП «Ужгород-Вишнє Нємецьке» становить 30 вантажівок на виїзд з України (е-черга 803 т/з), на в’їзд – 200 фур.

Представники спілки перевізників Словаччини 11 грудня вдруге заблокували рух вантажного автотранспорту через пункт пропуску «Вишнє Нємецьке». Блокувався виїзд фур з України, а не на в’їзд, як першого разу на початку цього місяця.

Перегляди: 12