Головна Новини Наші новини Спеціальний партнер BTU представить свою продукцію на виставці Grain Storage Forum

Спеціальний партнер BTU представить свою продукцію на виставці Grain Storage Forum

BTU – група компаній, які охоплюють різні галузі й напрямки виробництва відповідно до головної місії – робити землю живою та використовувати можливості природи на користь людству.

Колишній «БТУ-ЦЕНТР» сьогодні, це:

BTU Biotech company – біопрепарати для аграрної галузі

BTU Pharma – мікробіологічні препарати для оздоровлення людей

BTU Institute of Biotechnology – науковий центр дослідження біопрепаратів

BTU Logistics – доставка біопрепаратів по Україні та за кордон

Компанія відкриває нову сторінку в своїй історії, але продовжує так саме натхненно піклуватись про оздоровлення ґрунтів, рослин, людей за допомогою біотехнологій.

Компанія має власне виробництво, де уже понад 20 років відбувається створення інноваційних біологічних рішень. Завод оснащений останнім біотехнологічним обладнанням від найкращих вітчизняних та іноземних виробників. Постійно вдосконалює виробничий процес, щоб зробити його максимально автономним і незалежним. Виробничі потужності BTU – 4 виробничі лінії, розроблені за власними інженерними проєктами, на яких випускається понад 10 тис. тонн продукції на рік.

Сайт компанії: https://btu-center.com/

Ближче познайомитися з BTU і її продукцією можна на стенді компанії на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Квитки на форум за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 6