Головна Новини Наші новини STELA як спеціальний партнер Grain Storage Forum візьме участь у виставці  

STELA як спеціальний партнер Grain Storage Forum візьме участь у виставці  

STELA Engineering GmbH – спільна компанія німецького виробника сушильного обладнання Stela Laxhuber GmbH і чеської інженерної компанії Pawlica s.r.o., яка об’єднала їх компетентності у створенні комплексних рішень для зберігання і переробки сільськогосподарських продуктів.

Починаючи з 2013 року компанія займається поставкою найновіших європейських та американських технологій для висушування, очистки, транспортування і зберігання зернових культур. Своєчасна і правильна обробка врожаю – це дозволяє підвищити вартість продукту й надалі продати його за найбільш вигідно ціною, тому STELA спеціалізується на продажі саме «дружньої до зерна» технології, що являється як надзвичайно ефективною, так і надійною технологією на сьогоднійшній день. 

STELA Engineering GmbH пропонує різноманітні системи інженерних і технічних послуг для сільськогосподарських підприємств по зберіганню і переробці зерна, а саме:

  • підготовка технологічних рішень, які найбільше відповідають потребам клієнта;
  • складання технологічних схем, підготовка попередніх проєктів і 3D моделювання;
  • надання консультації щодо вибору постачальників обладнання і підрядників для виконання будівельних і монтажних робіт;
  • розрахунок вартості обладнання і будівельних робіт;
  • постачання всієї лінії обладнання – від прийомки зерна до його лабораторного аналізу і відгрузки;
  • виконання будівельних і монтажних робіт (із залученням підрядників);
  • автоматизація технологічних процесів;
  • введення в експлуатацію, навчання і й підготовка персоналу;
  • сервісне обслуговування.

На кожному етапі технологічного процесу, від першого макету майбутнього елеватора до сервісного обслуговування, працюють досвідчені спеціалісти. Глибокі знання у сфері елеваторного бізнесу, багаторічний досвід і мотивація працівників – запорука того, що клієнти залишаються задоволеними. 

Компанія орієнтується на конкретні запити клієнтів і потреби стосовно потужностей, ефективності і доступності незалежно від того, являється це проєкт «під ключ» чи тільки модернізація вже існуючого підприємства.

Знання українського ринку, використання нових технологій і високоякісного обладнання гарантує успіх і конкурентоспроможність у сучасному діловому світі.

Сайт компанії:  https://stela.in.ua/ua/

STELA Engineering GmbH представить свій стенд на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Докладніше про участь у форумі за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 5