Головна Зберігання Синергія KMZ Industries і Variant Agro Build дасть ринку більш досконале обладнання

Синергія KMZ Industries і Variant Agro Build дасть ринку більш досконале обладнання

Об’єднані KMZ Industries  й  Variant Agro Build  незабаром збираються запропонувати ринку вдосконалену лінійку обладнання. Перший час можна буде придбати обладнання обох компаній.

Далі в планах вдосконалювати свої продукти і презентувати більш сучасне обладнання, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на Elevatorist.com.

«Оскільки у багатьох замовників за минулі роки сформувалися певні переваги, вони звикли до конкретних одиниць обладнання. В об’єднаній компанії вони теж зможуть їх купити – виготовлені за кресленнями тієї компанії, яка їм більше подобається. Але з часом ми плануємо гармонізувати обидві лінійки обладнання, трансформувати їх в одну, взявши найкраще від кожного з виробників», – розповів керуючий директор напрямку прямих інвестицій компанії Dragon Capital  Андрій Носок, якій після злиття належить 80% об’єднаної компанії.

За оцінками експертів і комерційних команд KMZ Industries і Variant Agro Build, головний ефект від злиття повинен реалізуватися в масштабі. На більшому масштабі реалізується ефект синергії у виробництві, в продажах, закупівлях тощо.

«Більший розмір (компанії – прим. ред.) дає можливість зробити значно більше продукції за одиницю часу. Це позитивно впливає і на оперативність обслуговування клієнта, і на собівартість, тобто проявляється ефект масштабу. І якщо ми всю цю синергію реалізуємо, у нас з’явиться можливість більше інвестувати в подальшу модернізацію, в інноваційність», – зазначив Андрій Носок.

Нагадаємо, 29 квітня 2021 року KMZ Industries і Variant Agro Build оголосили про злиття.

Перегляди: 1