Головна Логістика Термінал «Рісойл-Південь» готовий перевалювати зернові вантажі в контейнерах

Термінал «Рісойл-Південь» готовий перевалювати зернові вантажі в контейнерах

Компанія Risoil планує налагодити перевалку зернових вантажів в контейнерах.

Про це розповіла директор терміналу «Рісойл-Південь», що працює в порту Південний, Олена Мельникова, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на ЦТС.

Відповідаючи на питання про те, як позначився карантин на роботі «Рісойл-Південь», Мельникова сказала: «На жаль, нас теж торкнулася проблема зменшення обсягів. Це відбилося на виконанні наших планів з перевалки. Але ми почали працювати над розширенням програм роботи з клієнтами. Прорахували і готові перевалювати за прямим варіантом в контейнери зернові вантажі».

Також, за її словами, в планах на 2021 рік «розвивати контейнерний напрямок, розширювати лінійку вантажів, які ми вантажимо в контейнери».

Директор «Рісойл-Південь» зазначила, що незважаючи на те, що 2020 рік був непростим для ринку, підприємству вдалося збільшити перевалку на 37,5%, з 147 тис. тонн до 203 тис. тонн. А також розширити пул партнерів з 6 до 11.

Термінали Risoil працюють в порту Чорноморськ, здійснюючи перевалку зернових і масла. Термінал по перевалці рослинних олій «Рісойл-Південь» працює в порту Південний. Також до активів компанії належить «Морський технічний центр», який спеціалізується на наданні комплексних послуг з перевалки контейнерів і навалювальних вантажів. У 2020 році Risoil S.A. придбала корпоративні права на компанію ТОВ «ТК Ексім Оіл» в порту Чорноморськ.

Перегляди: 3