Головна Новини Ринок України У Миколаєві фермери пікетують податкову через штрафи за зберігання пального

У Миколаєві фермери пікетують податкову через штрафи за зберігання пального

Сьогодні зранку під Головним управлінням Державної податкової служби в Миколаївській області проходить акція протесту аграріїв, на яку зібралося близько 100 людей.

На майданчик перед будівлею податкової було вивантажено кілька бочок і автомобільні шини, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на Novosti-N.

«Всі ви знаєте скандальний закон «Про обіг палива», яким практично кожного фермера зробили злочинцем. На посту стоїть каністра солярки, за неї штраф 500 тисяч гривень тільки за те, що я її набрав і вона у мене стоїть … Ми звичайні люди – фермери та підприємці, малий і середній бізнес. На жаль, наш бізнес знищують. Знищує ця влада, знищує податкова. Я фермер, 20 років працюю на землі. Такого бардака, як у цей час, не було ніколи. Ця влада знищує наш бізнес, заганяє нас в Польщу», – сказав один з організаторів акції, фермер Сергій Протченко.

За його словами, спілкування з представниками податкової служби результатів на принесло – податківці твердо стоять на тому, що мають право штрафувати підприємців, і що штрафи повинні бути оплачені.

Ще перед початком мітингу до протестувальників вийшов начальник обласної ДПС, його обступили протестувальники. Розмова відбулась на підвищених тонах.

Перегляди: 2