Головна Зберігання У рамках Grain Storage Forum пройдуть курси підвищення кваліфікації для елеваторників

У рамках Grain Storage Forum пройдуть курси підвищення кваліфікації для елеваторників

Компанія «ПроАгро Груп» спільно з Одеським національним технологічним університетом й Асоціацією елеваторів України прядуть у рамках Grain Storage Forum курси підвищення кваліфікації для фахівців по роботі з зерносушильними установками, а також лаборантів та інших працівників лабораторій елеваторів, зернопереробних підприємств і комбікормових заводів. Партнерами цьогорічних курсів стали компанії Grain Capital, Buhler та HLR.

Завдання курсів – підвищити рівень виробничої, економічної грамотності, кваліфікації спеціалістів та керівників сушильних установок, а також лаборантів і завідувачів зернових лабораторій, щоб забезпечити їх більш ефективну роботу та продуктивність.

Курси передбачають опанування теоретичними знаннями і практичними навичками, а також участь в найбільшому елеваторному форумі країни Grain Storage Forum, який пройде 28-29 травня у Києві, відвідування виставки обладнання і послуг для зберігання і переробки зерна. На курсах можна отримати безкоштовні консультації щодо технологій і обладнання, яке буде представлене на виставці, від провідних виробників.

Курси складатимуться з теоретичних занять за участі викладацького складу кафедр зберігання та переробки зерна ОНТУ, спеціалістів та експертів-практиків зерно сушіння й фахівців-лаборантів з передовим досвідом. Практична частина курсів включатиме заняття на зерносушильній установці на елеваторі в Київській області й на передовому лабораторному обладнанні від виробника «Хімлаборреактив».

Учасники курсу також пройдуть спеціальні заняття-практикуми за участі сервісних фахівців від виробників зерносушарок та лабораторного обладнання. За підсумками проходження курсів учасники отримують відповідні дипломи, що підтверджують їх кваліфікацію.

Курси пройдуть 27-30 травня в Києві за адресою вул. Оболонська набережна 20, Гольф-центр.

З програмою курсів і умовами участі у них можна ознайомитись за посиланням https://grain-storage-school.com

Перегляди: 19