Головна Рослинництво Зернові У вересні «Укрзалізниця» перевезла рекордну кількість зернових

У вересні «Укрзалізниця» перевезла рекордну кількість зернових

У вересні 2021 року залізничним транспортом перевезено 3,8 млн. тонн зернових вантажів. Це рекордний показник перевезення зазначених вантажів у вересні за останні 10 років, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію «Укрзалізниці».

За словами директора держкомпанії з комерційної роботи і логістики Олександра Заруби, таких результатів компанії вдалося досягти завдяки злагодженій роботі та ефективній організації перевезень.

«У 2019-2020 роках перевезення зернових здійснювалися за чітко визначеними нитками графіка руху, відповідно до розкладу маршрутних поїздів. Це негативно впливало на якість та швидкість перевезення інших вантажів: залізної руди, вугілля тощо. Цього року ми відійшли від такої практики, адже маємо задовольняти на рівних умовах усіх клієнтів, незалежно від виду вантажу. Але завдяки посиленню диспетчерської роботи, вантажних станцій нам вдалося вже показати найкращий результат перевезення зернових починаючи з 2011 року», — зазначив Олександр Заруба.

Він також додав, що компанія має всі можливості, щоб вивезти рекордну кількість зерна в цьому році. Зі свого боку просить власників вантажів забезпечити ритмічне навантаження впродовж тижня та всього року, щоб ця робота не сповільнювалася у святкові та вихідні дні.

У вересні компанія щодоби в середньому вантажила 118,9 тис. тонн зернових, що на 30,6% більше, ніж у вересні 2020 року, та на 10,6% більше, ніж у вересні 2019 року.

Перегляди: 1