Головна Економіка і аграрна політика Україна і Казахстан зацікавлені у нарощуванні торгівлі сільгосптоварами

Україна і Казахстан зацікавлені у нарощуванні торгівлі сільгосптоварами

UA KZ

Днями відбулася зустріч першого віце-прем’єр-міністра України – міністра економіки Олексія Любченка з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Казахстан в Україні Дарханом Калетаєвим для обговорення перспективних питань двосторонньої торговельно-економічної співпраці.

Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Мінекономіки.

«Україна та Казахстан мають багато перспективних напрямів співпраці, зокрема, щодо нарощування торгівлі сільськогосподарськими товарами, в промисловій кооперації, нафтогазовій промисловості, енергетичній сфері.  Ми зацікавлені в залученні казахських інвестицій в українську економіку. 18 червня відбудеться XIV засідання спільної Міждержавної українсько-казахстанської комісії з економічного співробітництва, на якому питанням розвитку нашої співпраці буде приділено максимум уваги», – наголосив Олексій Любченко.

Зазначається, що сторони обговорили ключові питання поглиблення взаємовигідної співпраці. Зокрема, увагу було приділено продовженню роботи щодо нарощування обсягів транзитних контейнерних перевезень вантажів по Транскаспійському міжнародному транспортному маршруту.

Перегляди: 1