Головна Ринок України Експорт/імпорт Український мед представили на міжнародній виставці в Чилі

Український мед представили на міжнародній виставці в Чилі

Завдяки Проєкту USAID «Економічна підтримка України»  10 виробників обладнання для бджільництва, бджолярі та представники Спілки пасічників України взяли участь у міжнародній виставці «ApiExpo» в рамках 48-го світового конгресу Apimondia Chile 2023.

Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на AgroTimes.

Виробники з України зможуть представити свою продукцію та послуги, зрозуміти актуальні вимоги експортного ринку та створити прямі бізнес-зв’язки, які перетворюються на продажі в медовому секторі України.

За словами керівника медового сектору Проєкту USAID «Економічна підтримка України» Руслана Маркова перший день роботи виставки показав неабияку увагу світової бджолярської спільноти до медового бізнесу України.

Україна готова експортувати свою високоякісну сучасну продукцію та успішно конкурувати з іншими світовими лідерами у цій галузі. Ця виставка у Чилі також дозволяє відкрити нашу медову галузь країнам Південної Америки, які ще недостатньо обізнані щодо нашого потенціалу. Це – своєрідне відкриття України для іспаномовної частини медового світового бізнесу.

Перегляди: 7