Головна Рослинництво Зернові «Укрзалізниця» у квітні прискорить швидкість перевезень власними зерновозами

«Укрзалізниця» у квітні прискорить швидкість перевезень власними зерновозами

Розрахункові середні швидкості на перевезення зерновоза «Укрзалізниці» з 1 квітня зростуть подекуди у кілька разів.

Про це поінформували в  АТ «Укрзалізниця, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на Rail.insider.

Так, середня швидкість транспортування зерновоза в експортному сполученні через морські порти зросте до 315 км./добу для маршрутних відправок. Це у понад 2 раза вище, ніж у березні (тоді показник становив 148 км./добу). Натомість для повагонних відправок швидкість зросла на 14 км. — зі 136 до 150 км./добу. Такі ж відправки, але у внутрішньому та імпортному сполученнях пришвидшаться більш ніж утричі — з 63 до 204 км./добу. Для маршрутних відправок фіксується зростання на майже 100 км. — зі 195 до 293 км./добу.

Окрім того, значне збільшення середніх швидкостей спостерігається і для переобладнаних піввагонів. Зокрема, більш ніж утричі пришвидшиться перевезення такого типу рухомого складу у внутрішньому та імпортному сполученні для групових відправок у квітні порівняно з березнем — 168 проти 52 км./добу.

Як повідомлялося, у квітні ставка на користування зерновозами філії «Центр транспортної логістики» АТ «Укрзалізниця» знизяться до 4050 грн./добу, тоді як цього місяця для них діяла ставка 4200 грн./добу.

Перегляди: 3