Головна Новини Події та анонси УЗА збере урядовців та провідні компанії на Перший Український Зерновий Саміт

УЗА збере урядовців та провідні компанії на Перший Український Зерновий Саміт

conference

22 лютого 2022 року в Києві відбудеться Перший Український Зерновий Саміт, на якому представники провідних компаній зернового ринку та керівники профільних міністерств та відомств обговорять стан та перспективи розвитку зернового ринку та галузі в цілому, поділяться власними ексклюзивними інсайтами та баченням, окреслять завдання на рік для галузі та прогнози на середньострокову перспективу.

В саміті беруть участь топ-менеджери найбільших міжнародних та українських компаній-зернотрейдерів, агровиробників,  представники компаній таких сфер як логістика, елеваторна галузь, сюйвеєрські послуги, виробництво обладнання, мінеральних добрив, засобів захисту рослин, насіннєвої галузі та багато інших. З боку органів влади участь братимуть очільники Мінагрополітики, Мінекономіки, Держпродспоживслужби, Бюро економічної безпеки, АТ «Укрзалізниця» та Адміністрації морських портів України.

Українська зернова асоціація ставить собі за мету в рамках Українського Зернового Саміту осмислити виклики, з якими стикається зернова галузь та окреслити разом з усіма стейкхолдерами шляхи розвитку зернової галузі України на найближчу перспективу. Сьогодні Україна окрім власного населення, годує у світі  вдвічі більше людей, а зерновий експорт є одним із найбільших джерел валюти для країни та відповідно наповнення бюджету. Розвиток зернового виробництва забезпечує також поступ і суміжних галузей: логістики, виробництва обладнання та техніки, а тепер ще й прогресу в цифровізації та розвитку ІТ-технологій. Наше завдання – разом формувати майбутнє українського зернового ринку.

Генеральним партнером Першого Українського зернового саміту стала незалежна юридична компанія Arzinger, профільними партнерами: незалежна інспекційна компанія ТОВ «Блек Сі Сюрвей», ТОВ «КВС-УКРАЇНА» та ТОВ «Аргус медіа Україна»

Інформаційними партнерами Українського Зернового Саміту є консалтингова компанія «Украгроконсалт», компанія «ПроАгро Груп», інформаційно-аналітичне агентство «АПК-Інформ», журнал Landlord та міжнародна зернова конференція Grain Ukraine.

Дізнатися більше про Перший Український Зерновий Саміт та долучитися до формування майбутнього зернового ринку разом з іншими учасниками можна на офіційній сторінці Саміту: https://summit.uga.ua/

Перегляди: 4