Головна Новини Надзвичайна подія В Харківській області у полі знову підірвався трактор

В Харківській області у полі знову підірвався трактор

На Харківщині стався ще один підрив сільськогосподарської техніки на вибухонебезпечному предметі, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію обласного управління ДСНС.

«25 березня у полі поблизу села Пришиб Балаклійської громади Ізюмської району тракторист наїхав на протитанкову міну ТМ-62П. Внаслідок детонації вибухівки трактор повністю знищено, а механізатор отримав поранення», – поінформували надзвичайними.

На місці події працювали сапери ДСНС. У службі ще раз нагадали місцевим жителям не рухатися неперевіреними ґрунтовими дорогами й не чіпати будь-які підозрілі та незнайомі предмети, а також не відвідувати ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті території, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

Раніше повідомлялося, що торік 17 жовтня в полі поблизу села Піски-Радьківські Борівської громади Ізюмського району під час проведення польових робіт на невідомому ВНП підірвався трактор МТЗ. Тракторист, чоловік 1971 року народження, загинув тоді на місці.

Перегляди: 19