Головна Війна проти України В Одеському порту рашисти влучили в зерновий і олійний термінали

В Одеському порту рашисти влучили в зерновий і олійний термінали

Сьогодні вночі рашисти вчергове вдарили по півдню України потужним накопиченням ракет і дронів-камікадзе, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Оперативного командування «Південь».

Зокрема, удари «Калібрами», «Оніксами» були нанесені по Одесі з тимчасово окупованого Криму, а стратегічна авіація завдала удару ракетами Х-59, Х-22. Одночасно із ракетною атакою росіяни запустили і дрони Shahed-136.

«Онікси» і Х-22 ворог спрямував на портову і критичну інфраструктуру. Влучив в зерновий і олійний термінал, пошкодив резервуари та обладнання для завантаження, зайнялась пожежа. Всі компетентні служби працюють над ліквідацією наслідків. Інформація про постраждалих не надходила», – зазначили в командуванні.

Як повідомлялося, внаслідок попередньої атаки рашистів 18 липня об’єкти портової інфраструктури в Одесі зазнали пошкоджень унаслідок бойової роботи й вибухової хвилі під час збиття ракет і Shahed. Пошкодження були некритичними, тож порт продовжував повноцінно працювати. «символічні», більше стосуються скління. Порт працює повноцінно», – заявила речниця.

Перегляди: 4