Головна Зберігання В порту Рені розширюють потужності зберігання зерна

В порту Рені розширюють потужності зберігання зерна

В Ренійському морському порту розпочато будівництво нового підлогового сховища для зернових загальною місткістю 7 тис. тонн. Це дасть змогу збільшити одночасне зберігання до 30 тис. тон, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис на сторінці підприємства у Facebook.

Будівництво ведеться в рамках реалізації ТОВ «Агро-Рені» інвестиційного проєкту «Будівництво перевантажувального комплексу зернових та тарно-штучних вантажів».

На сьогоднішній день ТОВ «Агро-Рені» є потужним портовим оператором в порту Рені, який займається перевантаженням вантажів, а також їх залученням.

Портовий оператор ТОВ «Агро-Рені» є суб’єктом СЕЗ «Рені» і здійснює свою виробничу діяльність на території порту з 2014 року. Основним видом діяльності компанії є агентування, експедирування, перевалка зернових та олійних культур.

ТОВ «Агро-Рені» – компанія SRL “Rusagro-Prim», є найбільшим в Республіці Молдова зернотрейдером, сільгосптоваровиробником, що має в активах землю, спеціалізований для перевезення зерна автотранспорт, елеватори. Молдавське зерно через морський порт Рені йде в Туреччину, Італію, Грецію, Єгипет та інші країни.

Перегляди: 1