Головна Зберігання В Скадовську продають морський портовий елеватор

В Скадовську продають морський портовий елеватор

На аукціон OpenMarket виставлено Скадовський морський портовий елеватор з обладнанням, який може надавати послуги по зберіганню і перевалці зерна, мастильних вантажів, шроту та іншої продукції. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію організатора аукціону – ДП «СЕТАМ» у Facebook.

До елеваторного комплексу входить 36 об’єктів нерухомості, у тому числі будівлі та споруди загальною площею 7,5 тис. кв. метрів, а також земельні ділянки площею 2,1 гектара.

Підприємство має потужність з одночасного зберігання зерна 33,4 тис. тонн. Потужність з приймання зерна становить 1,5 тис. тонн на добу, сушіння – 800 тонн на добу. Елеватор здатний вантажити судна від 3 до 5 тис. тонн (клас «ріка – море»). Річне відвантаження – 600 тис. тонн з можливістю збільшення до 1 млн. тонн на рік.

Даний елеватор може надавати послуги по зберіганню і перевалці зерна, шротів, мастильних матеріалів та іншої продукції з можливістю використання припортового терміналу, що знаходиться в Скадовському морському порту.

Продаж відбувається шляхом продажу всього комплексу в тому числі обладнання, що використовується у виробництві. Стартова ціна лоту становить 40,5 млн. гривень.

Перегляди: 0