Головна Новини Ринок України В Україні створять веб-портал каналів збуту для аграріїв

В Україні створять веб-портал каналів збуту для аграріїв

Для виробників і постачальників сільськогосподарської продукції в Україні розробляється онлайн платформа Retail Guidebook. Проєкт створений Українською асоціацією бізнесу і торгівлі (UBTA) в партнерстві з Офісом ефективного регулювання (BRDO). Про це повідомляє «ПроАгроГруп» з посиланням на Agravery.

«Платформа буде реалізована у форматі веб-порталу і міститиме систематизовану інформацію щодо співпраці з основними каналами збуту аграрної продукції. А саме: з національними та регіональними торговими мережами, представниками HoReCa та кейтерінгу, трейдерами, переробниками, дистриб’юторами і маркетплейсами», — йдеться в повідомленні Бюро маркетингових технологій.

«Ключові складові, які зацікавили учасників дослідження на етапі тестування платформи: наявність бази каналів збуту і потенційних клієнтів, інформація про органи сертифікації. Підприємці бажають отримувати завдяки платформі актуальну інформацію. Структурована база каналів збуту допоможе більш швидкому розширенню ринків продажу і виходу в нові регіони. Онлайн проєкт орієнтований також на ритейлерів, які зацікавлені у формуванні привабливої товарної полиці і покращенні клієнтського сервісу», — додають у компанії.

Перегляди: 1