Головна Війна проти України Вбивство рашистами Олексія Вадатурського було навмисним і заздалегідь спланованим

Вбивство рашистами Олексія Вадатурського було навмисним і заздалегідь спланованим

Загибель внаслідок вчорашнього обстрілу Миколаєва Героя України, власника компанії «Нібулон» Олексія Вадатурського була не випадковістю, а цілком продуманим та організованим рашистами навмисним убивством. Таку думку висловив у своєму Телеграм-каналі радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, передає «ПроАгро Груп».

«Вадатурський був одним із найбільших аграріїв країни, ключовою людиною в регіоні та великим роботодавцем. Точне влучання ракети не просто в будинок, а в конкретне крило — спальню – не залишає сумнівів у наведенні та корегуванні удару. Ще раз: Вадатурського зробили конкретною ціллю», – написав Подоляк.

Свої співчуття у зв’язку із загибеллю генерального директора Олексія Вадатурського та його дружини висловив президент Володимир Зеленський.

«Це велика для Миколаєва та всієї України. Олексій Вадатурський за 50 років трудового шляху зробив неоціненний внесок у розвиток регіону та розвиток аграрної та суднобудівної галузей нашої держави. Олексій Вадатурський та його компанія ніколи не боялися викликів і у своїй діяльності керувалися любов’ю до рідного краю. Надихаючись самі, надихали інших на шлях розвитку і завжди були прикладом для наслідування», – зазначив президент.

Ти часом російські пропагандисти назвали вбивство Героя України «ліквідацією». Зокрема Маргарита Симоньян написала, що Вадатурський «спонсорував каральні батальйони».

«Цього викреслюємо. Це і є денацифікація у дії», – заявила кремлівська пропагандистка з приводу вбивства.  

Сьогодні вночі Миколаїв знову обстрілювали, у різних районах міста знову лунали вибухи.

Перегляди: 4