Головна Війна проти України Вкрадену в Мелітополі нову техніку John Deere вже перегнали в Чечню

Вкрадену в Мелітополі нову техніку John Deere вже перегнали в Чечню

Наприкінці березня російські окупанти вкрали два нових флагманських комбайни John Deere S770 та S760, трактор M6195, сівалку Vaderstad Tempo загальною вартістю 1 млн. євро з виставкового майданчика компанії «Агротек-Інвест» у Мелітополі. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію дилера сільгосптехніки у Facebook.

«Завдяки позиційним системам, що встановлено на обладнанні, наші фахівці зафіксували, що техніка наразі знаходиться на території господарства у селищі Закан-Юрт, у Чеченській республіці росії.  Ще один із доказів злочинних дій загарбників прямо напередодні посівної», – зазначили в компанії.

Але на тому крадіжки рашистів не припинилися. Наступна партія нової сільгосптехніки, а саме комбайн John Deere s760 із жаткою та 2 сівалки Vaderstad Tempo, на суму 520 тис. євро була викрадена з того ж майданчика «Агротек-Інвест» 4-5 квітня.

«Крадіжка сільгосптехніки – це, мабуть, помста за відмову постачання техніки John Deere до росії. Разом із першими 4 одиницями техніки, що вже вивезено до Чечні, загальний збиток компанії від крадіжки нараховує понад 1,5 млн. євро», – додали в «Агротек-Інвест».

В компанії також зазначили, що разом з технікою окупанти «прихопили» зі складу також 20 тонн фірмових мастил.

Перегляди: 4