Головна Економіка і аграрна політика Владислава Магалецька йде з посади голови Держпродспоживслужби

Владислава Магалецька йде з посади голови Держпродспоживслужби

Владислава Магалецька 31 січня подала заяву на звільнення з посади голови Держпродспоживслужби за власним бажанням. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на її допис на власній сторінці у Facebook.

Своє неочікуване рішення Магалецька пояснила рекомендаціями лікарів по стану здоров’я в найближчі декілька місяців.

«Робота на посаді голови Держпродспоживслужби потребує постійного включення в режимі 24/7/365 і повної самовіддачі. Працювати в такому режимі в найближчий час я просто фізично не зможу. Вважаю неправильним брати довгий лікарняний і залишати величезну структуру у підвішеному стані фактично без керівництва», — написала керівниця ДПСС

Магалецька висловила впевненість, що всі започатковані Держпродспоживслужбою реформи мають бути продовжені, а запущені проєкти – реалізовані до кінця.

Вона персонально подякувала за плідну співпрацю першій леді Олені, Зеленській прем’єр-міністру Денису Шмигалю, першому віце-прем’єр-міністру – міністру економіки Юлії Свириденко, віце-прем’єр-міністру з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ользі Стефанішиній, віце-прем’єр-міністру – міністру цифрової трансформації України Михайлу Федорову, міністру закордонних справ Дмитру Кулебі.

Характерно, що в цьому переліку Владислава Магалецька не зазначила міністра аграрної політики та продовольства Романа Лещенка.

Владислава Магалецька була призначена головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розпорядженням Кабінету міністрів України № 1369-р від  4 листопада 2020 року. У 2021 році увійшла до рейтингу G100 Global Chair – Farming & Agritourism.

Перегляди: 6