Головна Зберігання З аукціону продадуть два елеваторні комплекси

З аукціону продадуть два елеваторні комплекси

Державне підприємство «Сетам» виставило на аукціон елеваторні комплекси в Івано-Франківській і Чернівецькій областях.

Про це свідчать дані ДП «Сетам», передає «ПроАгро Груп» з посиланням на Agravery.

«В даному лоті застосовується процедура проведення електронних торгів з пониженням цін. Крок зниження становить 1%», — йдеться в повідомленні.

Так, у місті Городенка Івано-Франківської області виставлено елеваторний комплекс загальною площею 339,1 кв. метрів, обладнання комплексу приймання, очищення, сушіння та зберігання зерна разом з земельними ділянками площею 2,8 га та 14,6 га з цільовим призначенням — для обслуговування нежитлових будівель. Складська потужність комплексу становить 87,5 тис. тонн, потужність приймання — 5 тис. тонн/добу, а потужність відвантаження — 2,5 тис. тонн/добу.

«Стартова ціна комплексу становить 363,5 млн. грн. Також є можливість зниження початкової вартості до граничного рівня, що становить 294,4 млн. грн.», — підкреслили у «Сетамі».

Крім того, у місті Новоселиця Чернівецької області на аукціон виставлено елеваторний комплекс та обладнання елеватора в кількості 38 одиниць. Стартова ціна елеватора становить 19,8 млн. грн. Аукціон заплановано на 15 червня 2021 року. В ході аукціону можливе зниження початкової вартості до граничного рівня, що становить 17,4 млн. грн.

Перегляди: 1