Головна Новини Новини компаній «Завод Кобзаренка» побудує ще один цех на своєму підприємстві у Польщі

«Завод Кобзаренка» побудує ще один цех на своєму підприємстві у Польщі

Вітчизняний виробник транспортних причепів №1 й один із лідерів галузі сільськогосподарського машинобудування в Україні, який має свій виробничий майданчик у польській Лодзі, влітку почне на ньому будівництво ще одного цеху.

Про це повідомив директор компанії Анатолій Кобзаренко, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на AgroRobota.

«У Польщі ми отримали 2,3 млн. євро інвестицій, освоїли їх, а нещодавно виграли грант на 2 млн. євро. Тому будуємо нові майданчики. 1 липня починаємо будівництво ще одного цеху, на яке отримаємо 2 млн. євро безоплатної допомоги. Також придбали землю, щоб розширювати виробництво», – розповів він.

За його словами, на заводі в Польщі, який був запущений минулого року, всі верстати абсолютно нові. Завдяки такому обладнанню підприємство працює швидше.

«А ще ми почали продажі не через дилерів, а безпосередньо з заводу. Наприклад, поляки навіть тракторами приїжджають і забирають наші причепи», – додав Кобзаренко.

На заводі у Польщі наразі працює 30 робітників – 7 поляків і 23 українця.

«Ми збільшили кількість доступного житла, а це, між іншим, дуже немалі кошти, які сплачує завод. Також ми зробили вагончики, у яких можуть проживати сім’ї. Зараз шукаємо роботу для жінок. Краще, коли приїжджає чоловік і дружина, бо тоді вони можуть працювати протягом довгого терміну», – зазначив директор компанії.

Перегляди: 4