Головна Новини Світові ринки Світовому ринку горіхів прогнозують позитивні зміни

Світовому ринку горіхів прогнозують позитивні зміни

Горіховий ринок – це складний ринок, але ті зміни, які на ньому відбуваються, будуть позитивними з огляду на близькість українських компаній до потенційних ринків збуту. Таку думку висловив Джеймс Фітцпатрік, міжнародний консультант ІТС, повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на agroportal.ua.

З пандемією коронавірусу в світі виникли нові зміни, які виробникам потрібно приймати для планування своєї роботи. Довіра, близькість ринків, можливість здійснення швидких поставок – це ті чинники, які можуть вплинути на позитивне ставлення покупців до продукції. “В залежності від того, як буде розвиватися ситуація і обмеження, обумовлені карантином, виробники і експортери горіхів в Україні будуть розуміти, в чому їм потрібна допомога. Думаю, що українським виробникам і експортерам, в першу чергу, потрібно говорити з покупцями”, – розповідає експерт.

Разом з тим, вимоги покупців в умовах кризи зростають. А великі компанії, до звичних переживань за фінанси і продукцію, додали ще питання безпеки постачання продукції. У покупців до вже існуючих раніше вимог до виробників і експортерів додалися нові, оскільки в нинішній ситуації не хочуть ризикувати. Кількість гравців ринку зміниться, зменшиться кількість торгових точок, буде запропонований менший обсяг горіхів.

Перегляди: 0