Головна Ринок України Експорт/імпорт На кордоні із Польщею можуть заблокувати ще два пункти пропуску

На кордоні із Польщею можуть заблокувати ще два пункти пропуску

Польські страйкарі можуть заблокувати ще два пункти пропуску на кордоні. Станом на 27 листопада протести відбувались на чотирьох пунктах пропуску: «Шегині-Медика», «Краківець-Корчова», «Рава-Руська-Хребене» та «Ягодин-Дорогуськ».

Про це заявив віцепрезидент Асоціації міжнародних автоперевізників Володимир Балін, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на «Суспільне. Новини».

«Ми отримали поки неофіційну інформацію, що страйкувальники хочуть розповсюдити свій страйк і блокування вантажівок на ПП «Устилуг-Зосин» та «Нижанковичі-Мальховіце». Це трохи дивна для нас інформація, бо там рухається тільки порожній транспорт. Про тому в «Устилуг-Зосин» — тільки в напрямку з України в Польщу. Навіщо це робити не зовсім зрозуміло. Можливо, щоб посилити тиск на польську владу», — повідомив Володимир Балін.

Також, за словами Баліна, від 27 листопада на пункті пропуску «Шегині-Медика» будуть цілодобові блокування, хоча раніше страйкарі обмежували рух до пункту пропуски лише вдень. Цілодобовий страйк на цьому напрямку також підтвердив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

Перегляди: 25