Головна Новини Світові ринки Виробник Case та New Holland продав свій бізнес у Росії

Виробник Case та New Holland продав свій бізнес у Росії

Британський виробник сільгосптехніки CNH Industrial, якому належать компанії Case та New Holland, оголосив про продаж своїх активів у РФ на загальну суму близько $60 млн.

Про це йдеться в офіційній заяві компанії, передає  «ПроАгро Груп» з посиланням на «Економічну правду».

Даний крок став наступним після того, як  у березні 2022 року компанія заявила про призупинення поставок на цей ринок. До того часу  CNH Industrial мала офіс у Московській області, через який керувала імпортом і дистрибуцією своєї продукції в Росії, регіональною господарською діяльністю та комерційним фінансуванням.

«До складу компанії входили заводи з виробництва сільськогосподарської техніки та знарядь, будівельної техніки, а також склад запасних частин. На цих підприємствах працювало близько 200 співробітників”, – розповіли в CNH Industrial.

За фінансовий рік, що закінчився у 2021 році, останній повний рік діяльності, доходи російських підприємств склали близько $380 млн., що становить 2% від консолідованого доходу компанії у 2021 році, додали в компанії. За оцінками компанії, додаткові витрати до оподаткування у зв’язку з продажем активів становитимуть приблизно $20 млн.

Перегляди: 5