Сахар и кондитерские изделия из сахара
Код |
Назва |
Ставки мита, % |
Додаткові ОВО |
||
преференційна |
пільгова |
повна |
|||
1701 |
Цукор з цукрової тростини або з цукрових бурякiв і хiмiчно чиста цукроза, у твердому станi: |
||||
– цукор-сирець без додання ароматичних добавок або барвникiв: |
|||||
1701 11 |
– – з тростини: |
||||
1701 11 10 00 |
– – – для рафiнування |
50 |
50 |
– |
|
1701 11 90 00 |
– – – iнший |
50 |
50 |
– |
|
1701 12 |
– – з цукрових бурякiв: |
||||
1701 12 10 00 |
– – – для рафiнування |
50 |
50 |
– |
|
1701 12 90 00 |
– – – iнший |
50 |
50 |
– |
|
– iнший: |
|||||
1701 91 00 00 |
– – з доданням ароматичних добавок або барвникiв |
50 |
50 |
– |
|
1701 99 |
– – iнші: |
||||
1701 99 10 00 |
– – – цукор бiлий |
50 |
50 |
– |
|
1701 99 90 00 |
– – – iнші |
50 |
50 |
– |
|
1702 |
Iншi цукри, включаючи хiмiчно чистi лактозу, мальтозу, глюкозу та фруктозу, у твердому станi; сиропи з цукрів без додання ароматичних добавок або барвникiв; мед штучний, змiшаний або не змiшаний з натуральним медом; карамелiзованi цукор і патока: |
||||
– лактоза та сироп лактози: |
|||||
1702 11 00 00 |
– – з вмiстом лактози 99 мас.% або бiльше, визначеної як безводна лактоза, у перерахунку на суху речовину |
5 |
5 |
– |
|
1702 19 00 00 |
– – iншi |
5 |
5 |
– |
|
1702 20 |
– цукор і сироп кленовi: |
||||
1702 20 10 00 |
– – кленовий цукор у твердому станi з доданням ароматичних добавок або барвникiв |
5 |
5 |
– |
|
1702 20 90 00 |
– – iншi |
5 |
5 |
– |
|
1702 30 |
– глюкоза та сироп з глюкози, без вмiсту фруктози або з вмiстом менш як 20 мас.% фруктози в сухому стані: |
||||
1702 30 10 00 |
– – iзоглюкоза |
5 |
5 |
– |
|
– – iншi: |
|||||
– – – з вмiстом у сухому станi 90 мас.% або бiльше глюкози: |
|||||
1702 30 51 00 |
– – – – у виглядi бiлого кристалiчного порошку, агломерованого або неагломерованого |
5 |
5 |
– |
|
1702 30 59 00 |
– – – – iншi |
5 |
5 |
– |
|
– – – iншi: |
|||||
1702 30 91 00 |
– – – – у виглядi бiлого кристалiчного порошку, агломерованого або неагломерованого |
5 |
5 |
– |
|
1702 30 99 00 |
– – – – iншi |
5 |
5 |
– |
|
1702 40 |
– глюкоза та сироп з глюкози, з вмiстом у сухому станi не менш як 20 мас.%, але менш як 50 мас.% фруктози, крім інвертного цукру: |
||||
1702 40 10 00 |
– – iзоглюкоза |
5 |
5 |
– |
|
1702 40 90 00 |
– – iншi |
5 |
5 |
– |
|
1702 50 00 00 |
– фруктоза хiмiчно чиста |
5 |
5 |
– |
|
1702 60 |
– фруктоза iнша та сироп фруктози, з вмiстом у сухому станi понад 50 мас.% фруктози, крім інвертного цукру: |
||||
1702 60 10 00 |
– – iзоглюкоза |
5 |
5 |
– |
|
1702 60 80 00 |
– – сироп інуліновий |
5 |
5 |
– |
|
1702 60 95 00 |
– – iншi |
5 |
5 |
– |
|
1702 90 |
– iншi, включаючи iнвертний цукор та інші цукри й цукрові сиропи, з вмістом у сухому стані 50 мас.% фруктози: |
||||
1702 90 10 00 |
– – мальтоза хiмiчно чиста |
5 |
5 |
– |
|
1702 90 30 00 |
– – iзоглюкоза |
5 |
5 |
– |
|
1702 90 50 00 |
– – мальтодекстрин i мальтодекстриновий сироп |
5 |
5 |
– |
|
1702 90 60 00 |
– – мед штучний, змiшаний або не змiшаний з натуральним медом |
5 |
5 |
– |
|
– – цукор і патока карамелiзованi: |
|||||
1702 90 71 00 |
– – – з вмiстом 50 мас.% або бiльше цукрози в сухому станi |
5 |
5 |
– |
|
– – – iншi: |
|||||
1702 90 75 00 |
– – – – у виглядi порошку, агломерованого або неагломерованого |
5 |
5 |
– |
|
1702 90 79 00 |
– – – – iншi |
5 |
5 |
– |
|
1702 90 80 00 |
– – сироп iнулiновий |
5 |
5 |
– |
|
1702 90 99 00 |
– – інші |
5 |
5 |
||
1703 |
Патока (меляса), одержана внаслiдок вилучення або рафiнування цукру: |
||||
1703 10 00 00 |
– патока (меляса) з тростини |
10 |
10 |
– |
|
1703 90 00 00 |
– iнша |
10 |
10 |
– |
|
1704 |
Кондитерськi вироби з цукру (включаючи бiлий шоколад), без вмiсту какао: |
||||
1704 10 |
– жувальнi гумки, у цукровiй оболонцi або без неї: |
||||
– – з вмiстом менш як 60 мас.% цукрози (включаючи iнвертний цукор, виражений як цукроза): |
|||||
1704 10 11 00 |
– – – у виглядi стрiчки (смужки) |
10 |
10 |
– |
|
1704 10 19 00 |
– – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– – з вмiстом 60 мас.% або бiльше цукрози (включаючи iнвертний цукор, виражений як цукроза): |
|||||
1704 10 91 00 |
– – – у виглядi стрiчки (смужки) |
10 |
10 |
– |
|
1704 10 99 00 |
– – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
1704 90 |
– iншi: |
||||
1704 90 10 00 |
– – екстракт солодки, або локриці, який мiстить понад 10 мас.% цукрози, але без додання iнших речовин |
10 |
10 |
– |
|
1704 90 30 00 |
– – бiлий шоколад |
10 |
10 |
– |
|
– – iншi: |
|||||
1704 90 51 00 |
– – – пасти і маси, включаючи марципан, у первинних упаковках, масою нетто 1 кг або бiльше |
10 |
10 |
– |
|
1704 90 55 00 |
– – – льодяники вiд болю у горлi і цукерки вiд кашлю |
10 |
10 |
– |
|
1704 90 61 00 |
– – – драже та аналогiчнi їм солодощi, у виглядi драже |
10 |
10 |
– |
|
– – – iншi: |
|||||
1704 90 65 00 |
– – – – кондитерськi вироби у виглядi гумки або желе, включаючи фруктову пасту (мармелад) у виглядi кондитерських виробiв з цукру |
10 |
10 |
– |
|
1704 90 71 00 |
– – – – карамель, з вареного цукру без жирових добавок, з начинкою або без начинки |
10 |
10 |
– |
|
1704 90 75 00 |
– – – – ірис, цукерки та аналогічні солодощі, з вареного цукру з жировими добавками |
10 |
10 |
– |
|
– – – – iншi: |
|||||
1704 90 81 00 |
– – – – – одержанi в результаті пресування (у вигляді таблеток) |
10 |
10 |
– |
|
1704 90 99 00 |
– – – – – iншi |
10 |
10 |
– |
Какао и продукты из него
Код |
Назва |
Ставки мита, % |
Додаткові ОВО |
||
преференційна |
пільгова |
повна |
|||
1805 00 00 90 |
– інший |
0 |
0 |
– |
|
1806 |
Шоколад та iншi готовi харчовi продукти з вмiстом какао: |
||||
1806 10 |
– какао-порошок, з доданням цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин: |
||||
1806 10 15 00 |
– – без вмiсту цукрози або з вмiстом менш як 5 мас.% цукрози (включаючи iнвертний цукор, перерахований на цукрозу) чи iзоглюкози, перерахованої на цукрозу |
5 |
5 |
– |
|
1806 10 20 00 |
– – з вмiстом 5 мас.% або більше, але менш як 65 мас.% цукрози (включаючи iнвертний цукор, перерахований на цукрозу) чи iзоглюкози, перерахованої на цукрозу |
5 |
5 |
– |
|
1806 10 30 00 |
– – з вмiстом 65 мас.% або більше, але менш як 80 мас.% цукрози (включаючи iнвертний цукор, перерахований на цукрозу) чи iзоглюкози, перерахованої на цукрозу |
5 |
5 |
– |
|
1806 10 90 00 |
– – з вмiстом 80 мас.% або бiльше цукрози (включаючи iнвертний цукор, перерахований на цукрозу) чи iзоглюкози, перерахованої на цукрозу |
5 |
5 |
-”; |
|
1806 31 00 00 |
– – з начинкою |
10 |
10 |
– |
|
1806 32 |
– – без начинки: |
||||
1806 32 10 00 |
– – – з доданням зерен зернових культур, горiхiв або плодів |
5 |
5 |
– |
|
1806 32 90 00 |
– – – iншi |
5 |
5 |
– |
|
1806 90 |
– iншi: |
||||
– – шоколад i шоколаднi вироби: |
|||||
– – – шоколаднi цукерки, з начинкою або без начинки: |
|||||
1806 90 11 00 |
– – – – якi мiстять алкоголь |
10 |
10 |
– |
|
1806 90 19 00 |
– – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– – – iншi: |
|||||
1806 90 31 00 |
– – – – з начинкою |
10 |
10 |
– |
|
1806 90 39 |
– – – – без начинки: |
||||
1806 90 39 10 |
– – – – – вироби з вмістом неїстiвних ігор або сувенірів |
10 |
10 |
– |
|
1806 90 39 90 |
– – – – – інші |
10 |
10 |
– |
|
1806 90 50 00 |
– – кондитерськi вироби з цукру та їх замiнники, виготовлені з цукрозамінників, з вмістом какао |
10 |
10 |
– |
|
1806 90 60 00 |
– – пасти, що мiстять какао |
10 |
10 |
– |
|
1806 90 70 00 |
– – готовi вироби, що мiстять какао та використовуються для виробництва напоїв |
10 |
10 |
– |
|
1806 90 90 00 |
– – iншi |
10 |
10 |
– |
Готовые продукты из зерна хлебных злаков, муки, крахмала или молока; мучные кондитерские изделия
Код |
Назва |
Ставки мита, % |
Додаткові ОВО |
||
преференційна |
пільгова |
повна |
|||
1904 20 10 00 |
– – вироби типу мюслi (Musli) на основi несмажених пластiвцiв із зерна зернових культур |
10 |
10 |
– |
|
– – iншi: |
|||||
1904 20 91 00 |
– – – виготовленi з кукурудзи |
10 |
10 |
– |
|
1904 20 95 00 |
– – – виготовленi з рису |
10 |
10 |
– |
|
1904 20 99 00 |
– – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
1905 40 10 00 |
– – сухарi |
12 |
12 |
– |
|
1905 40 90 00 |
– – iншi |
12 |
12 |
– |
Продукты переработки овощей, плодов [фруктов], орехов или прочих частей растений
Код |
Назва |
Ставки мита, % |
Додаткові ОВО |
||
преференційна |
пільгова |
повна |
|||
2001 10 00 00 |
– огiрки, корнiшони |
10 |
10 |
– |
|
2001 90 |
– iншi: |
||||
2001 90 10 00 |
– – мангове чутнi |
17 |
17 |
– |
|
2001 90 20 00 |
– – плоди роду Capsicum, крiм солодких стручкових або пахучих перцiв |
17 |
17 |
– |
|
2001 90 30 00 |
– – цукрова кукурудза (Zea mays var. saccharata) |
17 |
17 |
– |
|
2001 90 40 00 |
– – ямс, батат, або солодка картопля, i аналогічні їстiвнi частини рослин з вмiстом 5 мас.% або бiльше крохмалю |
17 |
17 |
– |
|
2001 90 50 00 |
– – гриби |
17 |
17 |
– |
|
2001 90 60 00 |
– – пальмова серцевина |
17 |
17 |
– |
|
2001 90 65 00 |
– – маслини, або оливки |
17 |
17 |
– |
|
2001 90 70 00 |
– – перець солодкий стручковий |
17 |
17 |
– |
|
2001 90 91 00 |
– – тропiчнi плоди та тропiчнi горiхи |
17 |
17 |
– |
|
2001 90 93 00 |
– – цибуля |
17 |
17 |
– |
|
2001 90 99 00 |
– – iншi |
17 |
17 |
– |
|
2002 |
Томати, приготовленi або консервованi без додання оцту чи оцтової кислоти: |
||||
2002 10 |
– томати цiлi або розрiзанi на частини: |
||||
2002 10 10 00 |
– – очищенi |
8 |
8 |
– |
|
2002 10 90 00 |
– – iншi |
8 |
8 |
– |
|
2002 90 |
– iншi: |
||||
– – з вмiстом сухої речовини менш як 12 мас.%: |
|||||
2002 90 11 00 |
– – – у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг |
12 |
12 |
– |
|
2002 90 19 00 |
– – – у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг |
12 |
12 |
– |
|
– – з вмiстом сухої речовини 12 мас.% або бiльше, але не більш як 30 мас.%: |
|||||
2002 90 31 00 |
– – – у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг |
12 |
12 |
– |
|
2002 90 39 00 |
– – – у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг |
12 |
12 |
– |
|
– – з вмiстом сухої речовини понад 30 мас.%: |
|||||
2002 90 91 00 |
– – – у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг |
12 |
12 |
– |
|
2002 90 99 00 |
– – – у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг |
12 |
12 |
– |
|
2004 10 10 10 |
– – – в упаковці 1 кг або більше, не призначена для роздрібної торгівлі |
5 |
5 |
– |
|
2004 10 10 90 |
– – – інша |
15 |
15 |
||
2004 10 99 10 |
– – – в упаковці 1 кг або більше, не призначена для роздрібної торгівлі |
5 |
5 |
– |
|
2004 10 99 90 |
– – – інша |
15 |
15 |
– |
|
2004 90 |
– iншi овочi та овочевi сумiшi: |
||||
2004 90 10 00 |
– – цукрова кукурудза (Zea mаys var. saccharata) |
15 |
15 |
– |
|
2004 90 30 00 |
– – капуста квашена, каперси та маслини, або оливки |
15 |
15 |
– |
|
2004 90 50 00 |
– – горох (Pisum sativum) i незріла квасоля Phaseolus spp, у стручках |
15 |
15 |
– |
|
– – iншi, включаючи сумiшi: |
|||||
2004 90 91 00 |
– – – цибуля, пiддана лише тепловiй обробцi |
15 |
15 |
– |
|
2004 90 98 00 |
– – – iншi |
15 |
15 |
– |
|
2005 |
Інші овочi, приготовленi або консервованi без додання оцту чи оцтової кислоти, незамороженi, крiм продуктiв товарної позицiї 2006: |
||||
2005 10 00 00 |
– овочi гомогенiзованi |
15 |
15 |
– |
|
2005 20 |
– картопля: |
||||
2005 20 10 00 |
– – у виглядi борошна, круп або пластiвцiв |
12 |
12 |
– |
|
– – iнша: |
|||||
2005 20 20 00 |
– – – нарiзана тонкими шматочками, обсмажена або підсушена, солона чи несолона або ароматизована чи неароматизована, у герметично закритих упаковках, придатна до споживання |
12 |
12 |
– |
|
2005 20 80 00 |
– – – iнша |
12 |
12 |
– |
|
2005 40 00 00 |
– горох (Рisum sativum) |
12 |
12 |
– |
|
– квасоля (Vigna spp., Phasеolus spp.): |
|||||
2005 51 00 00 |
– – квасоля лущена |
15 |
15 |
– |
|
2005 59 00 00 |
– – iнша |
15 |
15 |
– |
|
2005 60 00 00 |
– спаржа |
15 |
15 |
– |
|
2005 90 10 00 |
– – плоди роду Сapsicum, крiм солодких стручкових або пахучого перцiв |
7 |
7 |
– |
|
2005 90 30 00 |
– – каперси |
10 |
10 |
– |
|
2005 90 50 00 |
– – артишоки |
7 |
7 |
– |
|
2005 90 60 00 |
– – морква |
10 |
10 |
– |
|
2005 90 70 00 |
– – овочевi сумiшi |
7 |
7 |
– |
|
2005 90 75 00 |
– – капуста квашена |
10 |
10 |
– |
|
2005 90 80 00 |
– – iншi |
10 |
10 |
– |
|
2007 10 10 00 |
– – з вмістом цукру понад 13 мас.% |
10 |
10 |
– |
|
– – iншi: |
|||||
2007 10 91 00 |
– – – з тропiчних плодiв |
10 |
10 |
– |
|
2007 10 99 00 |
– – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– iншi: |
|||||
2007 91 |
– – цитрусовi: |
||||
2007 91 10 00 |
– – – з вмiстом цукру понад 30 мас.% |
15 |
15 |
– |
|
2007 91 30 00 |
– – – з вмiстом цукру понад 13 мас.%, але не бiльш як 30 мас.% |
15 |
15 |
– |
|
2007 91 90 00 |
– – – iншi |
15 |
15 |
– |
|
2007 99 |
– – iншi: |
||||
– – – з вмiстом цукру понад 30 мас.%: |
|||||
2007 99 10 00 |
– – – – пюре та пасти сливовi в первинних упаковках, масою нетто понад 100 кг, призначенi для промислового оброблення |
10 |
10 |
– |
|
2007 99 20 00 |
– – – – пюре та пасти з каштанiв |
10 |
10 |
– |
|
– – – – iншi: |
|||||
2007 99 31 00 |
– – – – – з вишень і черешень |
10 |
10 |
– |
|
2007 99 33 00 |
– – – – – з полуниць і суниць |
10 |
10 |
– |
|
2007 99 35 00 |
– – – – – з малини |
10 |
10 |
– |
|
2007 99 39 00 |
– – – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– – – з вмiстом цукру понад 13 мас.%, але не бiльш як 30 мас.%: |
|||||
2007 99 55 00 |
– – – – пюре та компоти з яблук |
10 |
10 |
– |
|
2007 99 57 00 |
– – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– – – iншi: |
|||||
2007 99 91 00 |
– – – – пюре та компоти з яблук |
10 |
10 |
-”; |
|
2008 20 11 00 |
– – – – з вмiстом цукру понад 17 мас.% |
10 |
10 |
– |
|
2008 20 19 00 |
– – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 1 кг: |
|||||
2008 20 31 00 |
– – – – з вмiстом цукру понад 19 мас.% |
10 |
10 |
– |
|
2008 20 39 00 |
– – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– – без додання спирту: |
|||||
– – – з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг: |
|||||
2008 20 51 00 |
– – – – з вмiстом цукру понад 17 мас.% |
10 |
10 |
– |
|
2008 20 59 00 |
– – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– – – з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг: |
|||||
2008 20 71 00 |
– – – – з вмiстом цукру понад 19 мас.% |
10 |
10 |
– |
|
2008 20 79 00 |
– – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
2008 20 90 90 |
– – – – інші |
10 |
10 |
– |
|
2008 50 11 00 |
– – – – – з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас.% |
15 |
15 |
– |
|
2008 50 19 00 |
– – – – – iншi |
15 |
15 |
– |
|
– – – – iншi: |
|||||
2008 50 31 00 |
– – – – – з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас.% |
15 |
15 |
– |
|
2008 50 39 00 |
– – – – – iншi |
15 |
15 |
– |
|
– – – у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг: |
|||||
2008 50 51 00 |
– – – – з вмістом цукру понад 15 мас.% |
15 |
15 |
– |
|
2008 50 59 00 |
– – – – iншi |
15 |
15 |
– |
|
– – без додання спирту: |
|||||
– – – з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг: |
|||||
2008 50 61 00 |
– – – – з вмістом цукру понад 13 мас.% |
15 |
15 |
– |
|
2008 50 69 00 |
– – – – iншi |
15 |
15 |
– |
|
– – – з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг: |
|||||
2008 50 71 00 |
– – – – з вмістом цукру понад 15 мас.% |
15 |
15 |
– |
|
2008 50 79 00 |
– – – – iншi |
15 |
15 |
– |
|
– – – без додання цукру, у первинних упаковках, масою нетто: |
|||||
2008 50 92 00 |
– – – – 5 кг або бiльше |
15 |
15 |
– |
|
2008 50 94 00 |
– – – – 4,5 кг або бiльше, але менш як 5 кг |
15 |
15 |
– |
|
2008 50 99 00 |
– – – – менш як 4,5 кг |
15 |
15 |
– |
|
2008 60 |
– вишнi та черешнi: |
||||
– – з доданням спирту: |
|||||
– – – з вмістом цукру понад 9 мас.%: |
|||||
2008 60 11 00 |
– – – – з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас.% |
10 |
10 |
– |
|
2008 60 19 00 |
– – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– – – iншi: |
|||||
2008 60 31 00 |
– – – – з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас.% |
10 |
10 |
-”; |
|
2008 60 51 00 |
– – – – вишнi кислi (Prunus cerasus) |
10 |
10 |
– |
|
2008 60 59 00 |
– – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– – – з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг: |
|||||
2008 60 61 00 |
– – – – вишнi кислi (Prunus cerasus) |
10 |
10 |
– |
|
2008 60 69 00 |
– – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– – – без додання цукру, у первинних упаковках масою нетто: |
|||||
– – – – 4,5 кг або бiльше: |
|||||
2008 60 71 00 |
– – – – – вишнi кислi (Prunus cerasus) |
10 |
10 |
– |
|
2008 60 79 00 |
– – – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– – – – менш як 4,5 кг: |
|||||
2008 60 91 00 |
– – – – – вишнi кислi (Prunus cerasus) |
10 |
10 |
– |
|
2008 60 99 00 |
– – – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
2008 70 |
– персики, включаючи нектарини: |
||||
– – з доданням спирту: |
|||||
– – – у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг: |
|||||
– – – – з вмістом цукру понад 13 мас.%: |
|||||
2008 70 11 00 |
– – – – – з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас.% |
15 |
15 |
– |
|
2008 70 19 00 |
– – – – – iншi |
15 |
15 |
– |
|
– – – – iншi: |
|||||
2008 70 31 00 |
– – – – – з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас.% |
15 |
15 |
– |
|
2008 70 39 00 |
– – – – – iншi |
15 |
15 |
– |
|
– – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 1 кг: |
|||||
2008 70 51 00 |
– – – – з вмістом цукру понад 15 мас.% |
15 |
15 |
– |
|
2008 70 59 00 |
– – – – iншi |
15 |
15 |
– |
|
– – без додання спирту: |
|||||
– – – з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг: |
|||||
2008 70 61 00 |
– – – – з вмістом цукру понад 13 мас.% |
15 |
15 |
– |
|
2008 70 69 00 |
– – – – iншi |
15 |
15 |
– |
|
– – – з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг: |
|||||
2008 70 71 00 |
– – – – з вмістом цукру понад 15 мас.% |
15 |
15 |
– |
|
2008 70 79 00 |
– – – – iншi |
15 |
15 |
– |
|
– – – без додання цукру, у первинних упаковках, масою нетто: |
|||||
2008 70 92 00 |
– – – – 5 кг або бiльше |
15 |
15 |
– |
|
2008 70 98 00 |
– – – – менш як 5 кг |
15 |
15 |
– |
|
2008 80 |
– суницi та полуницi: |
||||
– – з доданням спирту: |
|||||
– – – з вмістом цукру понад 9 мас.%: |
|||||
2008 80 11 00 |
– – – – з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас.% |
10 |
10 |
– |
|
2008 80 19 00 |
– – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– – – iншi: |
|||||
2008 80 31 00 |
– – – – з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас.% |
10 |
10 |
– |
|
2008 80 39 00 |
– – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– – без додання спирту: |
|||||
2008 80 50 00 |
– – – з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг |
10 |
10 |
– |
|
2008 80 70 00 |
– – – з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг |
10 |
10 |
– |
|
2008 80 90 00 |
– – – без додання цукру |
10 |
10 |
– |
|
2009 80 32 30 |
– – – – – – сiк плодiв гуаяви |
0 |
0 |
– |
|
2009 80 33 |
– – – – – соки плодiв манго, мангостана, папаї, тамаринду, анакардiї, личi, джекфрута, або хлiбного дерева, саподили, карамболи та пiтаї: |
||||
2009 80 33 10 |
– – – – – – сiк плодiв манго |
0 |
0 |
– |
|
2009 80 33 90 |
– – – – – – інші |
8 |
8 |
– |
|
2009 80 83 00 |
– – – – – – сiк плодiв пасифлори, або страстоцвiту, i гуаяви |
8 |
8 |
– |
Разные пищевые продукты
Код |
Назва |
Ставки мита, % |
Додаткові ОВО |
||
преференційна |
пільгова |
повна |
|||
2102 10 10 00 |
– – дрiжджi культурнi |
15 |
15 |
– |
|
2102 10 90 00 |
– – iншi |
15 |
15 |
– |
|
2102 20 |
– дрiжджi неактивнi; iншi мертвi одноклiтиннi мiкроорганiзми: |
||||
– – дрiжджi неактивнi: |
|||||
2102 20 11 00 |
– – – у виглядi таблеток, кубикiв чи аналогiчних форм або в первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1кг |
10 |
10 |
– |
|
2102 20 19 00 |
– – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
2102 20 90 00 |
– – iншi |
10 |
10 |
– |
|
2102 30 00 00 |
– порошки пекарськi готовi |
10 |
10 |
– |
|
2103 30 90 00 |
– – готова гiрчиця |
12 |
12 |
– |
|
2106 10 20 00 |
– – без вмiсту молочних жирiв, цукрози, iзоглюкози, глюкози, крохмалю або з вмiстом менш як 1,5 мас.% молочних жирiв, менш як 5 мас.% цукрози чи iзоглюкози, менш як 5 мас.% глюкози або крохмалю |
4 |
4 |
– |
|
2106 10 80 00 |
– – iншi |
4 |
4 |
– |
|
2106 90 92 00 |
– – – без вмiсту молочних жирiв, цукрози, iзоглюкози, глюкози, крохмалю або з вмiстом менш як 1,5 мас.% молочних жирiв, менш як 5 мас.% цукрози чи iзоглюкози, менш як 5 мас.% глюкози або крохмалю |
8 |
8 |
– |