Головна Новини конференцій Зустрічайте УкрАгроКонсалт на Grain Storage Forum ELEVATOR-2021!

Зустрічайте УкрАгроКонсалт на Grain Storage Forum ELEVATOR-2021!

Представляємо співорганізатора Конференції “Трейдинг та логістика 2021” та одного з Програмних партнерів Grain Storage Forum ELEVATOR-2021, Консалтингову агенцію УкрАгроКонсалт.

Консалтингова агенція УкрАгроКонсалт більш ніж 25 років спеціалізується на дослідженні й аналізі аграрного ринку України та країн Причорномор’я.

Компанія надає ряд послуг, включаючи:

  • Дослідження ринків зернових і олійних, ЗЗР, насіння, добрив, аграрної техніки, елеваторної промисловості, логістики та інфраструктури
  • Аудит і оцінка інвестиційної привабливості підприємства/проекту/території
  • Розробка бізнес планів/ТЕО «під ключ»
  • Індивідуальні презентації
  • Цінові довідки на товар
  • Короткі аналітичні записки
  • Статистичні бази даних

УкрАгроКонсалт є організатором міжнародних конференцій з тематики зернових та олійних ринків, зокрема щорічних конференцій «BLACK SEA GRAIN» і «BLACK SEA OIL TRADE» в Києві.

Клієнтами УкрАгроКонсалт є агрохолдинги і фермерські господарства, інвестори, банки, провідні міжнародні та українські трейдери с/г продукції. УкрАгроКонсалт співпрацює з провідними міжнародними та міждержавними організаціями в аграрному секторі.

Отримати консультації від фахівців УкрАгроКонсалт учасники Форуму зможуть завітавши на стенд агенції, що буде представлений в рамках виставки Grain Storage Expo.

Запрошуємо до участі!

25.05.2021 м. Київ Grain Storage Forum “ELEVATOR-2021”

Сайт подїі та умови участі: https://grain-elevator-forum.com/

Задля уникнення непорозумінь, зверніть увагу, що участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску!

Перегляди: 3