Головна Новини Ринок України Міні-сівалка BioDrill: менше проходів — кращий результат

Міні-сівалка BioDrill: менше проходів — кращий результат

Із року в рік вирощування покривних чи сидеральних культур у нашій країні набирає все більшої популярності.

Найкращий ефект досягається за використання під час їхньої сівби спеціалізованих сівалок, які дають змогу покласти насінину на чітко встановлену глибину. Але слід мати на увазі, що висів сидеральних культур — це плюс ще одна посівна кампанія із відповідними затратами на її здійснення, збільшенням навантаження на сівалки, що може призвести до їхнього передчасного спрацювання.

Оптимальним рішенням у такій ситуації є використання спеціалізованих сівалок, які встановлюють на ґрунтообробні знаряддя, що дає змогу одночасно проводити сівбу бажаних сидеральних культур і післяжнивний обробіток.

Сівалки BioDriil від компанії Väderstad відмінно справляються із цим завданням. Встановлення BioDriil на ґрунтообробні агрегати компанії дає змогу зменшити кількість проходів техніки полем, тим самим не тільки зекономити пальне, а найголовніше — уникнути небажаного додаткового висушування ґрунту, що вкрай важливо під час літньої сівби сидеральних культур.

Окрім цих дуже важливих переваг, BioDriil забезпечує більшу продуктивність під час висіву, адже, наприклад, робоча швидкість культиватора Carrier, із яким може агрегатуватися сівалка, становить 15 км/год.

Працюючи з культиваторами Carrier, які чітко дотримуються заданої глибини обробітку, ці сівалки відмінно себе зарекомендувати навіть під час висіву ріпаку на зерно.

Перегляди: 5