Головна Інші ринки На Миколаївщині ПАЕК розпочав збір ранніх кавунів

На Миколаївщині ПАЕК розпочав збір ранніх кавунів

Компанія ТОВ «СП «ПАЕК» на Миколаївщині розпочала першу вибірку кавунів, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії у Facebook.

Як зазначив власник агрохолдингу Юрій Кормишкін, агрономи компанії, працівники господарств доклали максимум зусиль, щоб в такі ранні терміни на вітчизняному ринку з’явились смачні та корисні кавуни.

«Коли в березні місяці висаджували насіння кавуна на розсаду, то мріяли, щоб до кінця червня у нас дозрів кавун. Для цього побудували теплиці, підготовили ґрунт, висадили розсаду під плівку і ось проводимо першу вибірку і реалізацію кавуна», – розповыв Кормишкін.

Насіння кавуна було висаджено в теплицях в березні місці, як і розповідає Юрій Кормишкін. Уже міцну та здорову розсаду в квітні було висаджено у відкритий ґрунт під мульчувальну плівку з заздалегідь прокладеним крапельним зрошуванням.

Завдяки використанню такої технології вирощування, вдалося виростити ранні кавуни. Посприяв, звісно, і південний клімат. Весна була дуже теплою, сонячних днів було вдосталь, що дозволило кавунам стабільно розвиватись без додаткового втручання.

Перегляди: 4