Головна Новини Ринок України Знаряддя для завершального етапу підготовки ґрунту Wil-Rich XL2

Знаряддя для завершального етапу підготовки ґрунту Wil-Rich XL2

Культиватори Wil-Rich XL2 від компанії Väderstad — це універсальні професійні високоефективні машини, що відмінно себе зарекомендували як за традиційної, так і мінімальної технології обробітку ґрунту. Завдяки продуманій конструкції та широкому набору основних і фінішних робочих органів, ці машини якісно обробляють ґрунт за один прохід, створюючи оптимальні умови для подальшої сівби, росту й розвитку сільськогосподарських культур.

Залежно від вимог аграріїв, типу та стану ґрунту виробник передбачив можливість встановлення різних варіантів обладнання для завершального обробітку ґрунту, що дає змогу підібрати найкращий варіант для конкретних умов.

На полях із великою кількістю рослинних решток або забур’янених масивах (догляд за парами) відмінно себе зарекомендували три- або чотирирядні штригельні борінки, які мають можливість налаштування кута нахилу, що дає змогу оптимально підготувати верхній шар ґрунту за тих чи інших польових умов. Діаметр металевих прутів становить 1,1 см, а їхня довжина 46 см, що дає можливість якісно вирівняти поверхню поля після ґрунтообробних лап, розподілити рослинні рештки, уникнувши при цьому ефекту нагортання чи забивання.

Трирядна штригельна борінка може працювати у тандемі з трубчастим або планчастим котком, які додатково подрібнюють грудки й ущільнюють посівний шар. Котки мають можливість зміни притискного зусилля, максимальне значення якого може становити 149 кг на метр ширини захвату. Опційно котки можна обладнати гідравлічним підйомним механізмом.

Використання 5-ти рядної зубової шлейфборони більш доцільне за традиційної технології обробітку ґрунту, адже забезпечується інтенсивніше кришення грудок. Хоча розташовані в п’ять рядів зуби квадратного перерізу 1,9 х 1,9 см завдовжки 28 см також відмінно справляються з наявними на поверхні поля рослинними рештками.

Наразі компанія Väderstad пропонує культиватори Wil-Rich XL2 із робочою шириною захвату від 7,6 до 18,3 м, що дає змогу підібрати машину під ваші вимоги та наявні у господарстві трактори.

Перегляди: 2