Головна Новини Ринок України У новому сезоні вже вироблено 130 тис. тонн цукру

У новому сезоні вже вироблено 130 тис. тонн цукру

З початку сезону, станом на 24 вересня в Україні виготовлено 133,8 тис. тонн цукру і перероблено 1,02 млн тонн цукрових буряків.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу НАЦУ “Укрцукор”, в Україні до виробничого сезону цукроваріння приступили 17 заводів.

Пуск цукрових заводів 2019/20 МР:

  1. 1 вересня – ТзОВ “Радехівський цукор” (Радехівське виробництво)
  2. 3 вересня – ТзОВ “Радехівський цукор” (Хоростківське виробництво)
  3. 5 вересня – ТзОВ “Радехівський цукор” (Чортківське виробництво)
  4. 6 вересня – ТОВ “Цукорагропром” філія “Яреськівський ц/з”
  5. 8 вересня – ПАТ “Гор-Пустоварівський ц/з”
  6. 10 вересня – ПрАТ “Продовольча компанія “Поділля””
  7. 10 вересня – ПАТ “Гнідавський ц/з”
  8. 12 вересня – ТОВ “Цукорагропром” філія Жданівський ц/з
  9. 12 вересня – ТОВ “Агрокомплекс “Зелена долина”” (Томашпіль)
  10. 13 вересня – ПАТ “Червонський цукровик”
  11. 13 вересня – ПАТ “Саливонківський цукровий завод”
  12. 14 вересня – ТОВ “Сігнет центр”
  13. 15 вересня – ТОВ “Продовольча компанія “Зоря Поділля”” (Гайсинський цукровий завод)
  14. 15 вересня – ПАТ “Линовицький цукровий комбінат “Красний”
  15. 16 вересня – ТОВ “Старокостянтинівцукор”
  16. 20 вересня – ТОВ “Юзефо-Миколаївська АПК”
  17. 20 вересня – ТОВ “Наркевицький цукровий завод”.
Перегляди: 0