З початку сезону, станом на 24 вересня в Україні виготовлено 133,8 тис. тонн цукру і перероблено 1,02 млн тонн цукрових буряків.
Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу НАЦУ “Укрцукор”, в Україні до виробничого сезону цукроваріння приступили 17 заводів.
Пуск цукрових заводів 2019/20 МР:
- 1 вересня – ТзОВ “Радехівський цукор” (Радехівське виробництво)
- 3 вересня – ТзОВ “Радехівський цукор” (Хоростківське виробництво)
- 5 вересня – ТзОВ “Радехівський цукор” (Чортківське виробництво)
- 6 вересня – ТОВ “Цукорагропром” філія “Яреськівський ц/з”
- 8 вересня – ПАТ “Гор-Пустоварівський ц/з”
- 10 вересня – ПрАТ “Продовольча компанія “Поділля””
- 10 вересня – ПАТ “Гнідавський ц/з”
- 12 вересня – ТОВ “Цукорагропром” філія Жданівський ц/з
- 12 вересня – ТОВ “Агрокомплекс “Зелена долина”” (Томашпіль)
- 13 вересня – ПАТ “Червонський цукровик”
- 13 вересня – ПАТ “Саливонківський цукровий завод”
- 14 вересня – ТОВ “Сігнет центр”
- 15 вересня – ТОВ “Продовольча компанія “Зоря Поділля”” (Гайсинський цукровий завод)
- 15 вересня – ПАТ “Линовицький цукровий комбінат “Красний”
- 16 вересня – ТОВ “Старокостянтинівцукор”
- 20 вересня – ТОВ “Юзефо-Миколаївська АПК”
- 20 вересня – ТОВ “Наркевицький цукровий завод”.
Перегляди: 0