Аграрная HR-конференция 2018

IV ежегодная

АГРАРНАЯ HR-КОНФЕРЕНЦИЯ

Про комплексні мотиваційні програми в агрокомпанії розповість Директор з управління персоналом групи компаній “Агропросперіс” Людмила Горова

gorovaya_lyudmila Ефективна діяльність аграрних підприємств вимагає вагомого внеску у розвиток. Беззаперечно, одним із основних напрямів розвитку аграрного підприємства є розвиток та вдосконалення кадрової політики. Відносно невелика частина агропідприємств здійснює планування та координування кадрової політики, що, в свою чергу, призводить до нерозуміння працівниками цілей та мети підприємства. Найпоширенішим методом ведення кадрової політики є використання мотиваційних важелів управління персоналом.

Сучасний управлінець має розуміти, що вміння мотивувати працівників значить не просто актуалізувати вже складені мотиви, але й формувати структуру потреб при постійному забезпеченні та відстеженні зворотнього зв”язку.

Успішні агрохолдинги та компанії, на практиці випробовували не один метод мотивації працівників, перед тим, як обрали найкращий дієвий метод. Одним із таких методів мотивації працівників поділиться Директор з управління персоналом групи компаній “Агропросперіс” Людмила Горова.

“Наявність заробітної плати, в основному, гарантує працедавцю присутність працівника на робочому місці, і виконання своїх базових обов’язків. Проте, ми хотіли від працівників більшого, а саме: отримувати зацікавленість в результаті”. Про свій успішний досвід запровадження кадрової політики в групі компаній “Агропросперіс” Людмила Горова розповість 22 листопада на IV Аграрній щорічній HR-Конференції.

Новости мероприятия

22 листопада група компаній “ПроАгро Груп” провела IV Аграрну HR-конференцію, на якій зібрались HR – експерти аграрної галузі.

Про особливості застосування маркетингових інструментів для підтримки позитивної репутації роботодавця, розповість директор з персоналу та комунікацій ТОВ “Сігнет Холдинг” Ольга Дядечко.

Про сучасні IT-рішення для управління персоналом, про процесний підхід розповість провідний аналітик компанії “ІН-АГРО” Максим Хоменко.

Про комплексні мотиваційні програми в агрокомпанії розповість Директор з управління персоналом групи компаній “Агропросперіс” Людмила Горова

Про автоматизацію робочого часу управлінця розповість директор департаменту з управління персоналом “Укрлендфармінг” Наталія Романенко

22 ноября 2018 г. в Киеве пройдет четвертая ежегодная Аграрная HR-конференция