Аграрна IT конференція 2019

II АГРАРНА IT КОНФЕРЕНЦІЯ

Як примусити дрони працювати проти вас: основні факапи при використанні технології в сільському господарстві

Чверть дронів, які продаються в Україні припадає на сільське господарство. Але чи всі вони ефективно використовуються та виправдали інвестиції?

БПЛА можуть принести багато користі агровиробнику, починаючи від обміру полів і завершуючи створенням карт-завдань для диференційованого внесення ЗЗР та добрив. Але ефективне використання дронів вимагає знань і вмінь. В протилежному випадку – це буде марна витрата коштів і додаткові збитки.

Валерій Яковенко, співзасновник одного із найуспішніших проектів у сфері БПЛА – компанії DroneUA, розповість про те, яких помилок припускаються аграрії, купуючи дрони. Спікер зупиниться на головних факапах, які трапляються на агропідприємствах. А головне – він надасть експертні рекомендації щодо того, як підвищити ефективність агробізнесу і примусити працювати кожну вкладену в це рішення гривню.

В базі клієнтів DroneUA на сьогодні нараховуються підприємства з загальним земельним банком понад 4,5 млн га. Це як великий агробізнес, так і невеликі сільськогосподарські підприємства. Останнім часом суттєво побільшало запитів саме від малих фермерських господарств. Тому Валерій Яковенко має досвід вирішення різноманітних проблем, які траплялись в різних компаніях. Спікер поділиться реальними кейсами та підкаже, як правильно впроваджувати інноваційні технології.

Хочете примусити інновації працювати на вас? Реальні та дієві рекомендації на “II Аграрній IT-конференції”, яку 28 лютого в київському iHUB проводять інформаційно-аналітична компанія ПроАгро та AGGEEK.